Geen huizencrisis voor Gerard Joling: ‘Heb er weer paar gekocht’

Gerard Joling begrijpt de poeha over de huizencrisis niet zo. Hij heeft er namelijk helemaal geen last van. “Ik heb nog wat pandjes gekocht hier en daar. Ik heb leuke appartementjes”, zegt hij.

Gerard Joling © YouTube

Door de decennia heen heeft Gerard Joling enorm veel geld opzij kunnen zetten. Ook nu casht hij goed als een van de gezichten van RTL 4. “Of ik 16 miljoen waard ben? Nou, ik hoop wel dat het iets meer is, anders heb ik het niet goed gedaan. Het kan inmiddels best zo zijn”, zegt de entertainer op Radio Veronica.

Pandjes gekocht

Uiteraard laat Gerard dat geld niet op de bank staan, want dat rendeert niet. Hij stopt het liever in vastgoed. Van de huidige huizencrisis heeft hij ook helemaal geen last. “Ik heb nog wat pandjes gekocht hier en daar. Ik heb leuke appartementjes. Laat ik het daarop houden.”

Hoeveel appartementen hij heeft, weet Gerard niet precies. Maar klopt die 16 miljoen euro nou echt? “Het kan ook iets minder zijn. Ik weet het echt niet, joh. Nee, ik weet het ongeveer wel, maar als ik dat dan zou noemen, dan zou dat toch vreselijk zijn?”

Niet gestolen

Gerard schaamt zich niet voor zijn rijkdom. “Weet je wat het is? Ik heb het hartstikke goed, maar ik heb het niet gestolen. Ik werk me al 37 jaar drie slagen in de rondte en dat doe ik met alle plezier van de wereld.”

Voor het geld hoeft Gerard niet meer te werken, vult hij aan op Radio 538. “Ik heb genoeg verdiend, ik kan het niet eens meer opmaken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gerard Joling roept achteloos dat hij weer wat pandjes heeft gekocht. Gevoelloos in deze huizencrisis?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen