Rob Goossens wil vaste gast worden in dagelijkse talkshow van VI

Rob Goossens wil vaste gast worden in de nieuwe dagelijkse talkshow van de mannen van VI. Hij heeft een open sollicitatie gedaan bij Johan Derksen. “Ik wil ook wel”, heeft hij hem laten weten.

Rob Goossens © RTL

De mannen van Veronica Inside gaan vanaf januari een dagelijks programma maken op de latere avond van SBS 6. Ze willen dat er elke werkdag een andere vast gast bij hen aanschuift. Zo wordt er voor de vrijdagavond onderhandeld met Özcan Akyol, maar ook Leonie ter Braak en Merel Westrik zijn in beeld.

Rob wil in VI

Rob Goossens hoopt ook onderdeel te worden van het programma, onthult Wilfred Genee op Radio Veronica. Hij zegde onlangs zijn Telegraaf-contract op en werkt nu freelance voor Veronica Superguide en RTL Boulevard. “Rob Goossens had zich gemeld bij Johan. Die is nu freelancer, dus die had zich bij Johan gemeld en zei: ‘Ik wil ook wel.’”

Wel meer BN’ers bieden zich nogal wanhopig aan. “Er zijn steeds meer mensen die zich melden. Euvgenia Parakhina, die danseres van RTL, zei vorige week tegen me dat ze alles weet van Rusland. Ze zei: ‘De situatie met Putin kan ik uitleggen, dus ik kan zo aanschuiven.’”

Hans Kraay

Hans Kraay verhuist níet mee, verklapt Wilfred tussen neus en lippen door. “We gaan Hans missen straks, want Hans is er voor de spontaniteit natuurlijk. Het wordt minder voetbal natuurlijk, hè? Ja, dat weet Hans zelf ook wel. We zijn er ook nog over in gesprek. Er moeten allemaal mensen bij komen en ook mensen afvallen.”

En hoe zit het nou met Leonie ter Braak? “Ja, die meldde zich gisteren ook weer zag ik. Die zat bij HLF8.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Goossens wil in de dagelijkse talkshow van VI. Een goede keuze?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen