Eddy Zoëy afgemaakt in roddelshow: ‘Je bent gewoon een sukkel’

Eddy Zoëy wordt volledig afgemaakt in de RoddelLoog, het programma van showbizzwatcher Farja Farvardin. Hij vindt dat de presentator enorm faalt als het gezicht van Ranking the Stars.

Farja Farvardin en Eddy Zoëy © YouTube, RTL

Ranking the Stars is het kindje van Paul de Leeuw, maar hij is nu ingeruild voor Eddy Zoëy. Het programma is met Eddy aan het roer enorm saai geworden. De kijker slacht het nieuwe Ranking the Stars af en daar is Paul stiekem best wel blij mee. Farja Farvardin, ook bekend als FawryNotSawry, hoort bij de groep kritische kijkers.

Tenenkrommend

Farja vindt het enorme zelfoverschatting dat Eddy deze klus heeft aangenomen, zegt hij in de RoddelLoog. “Lieve Eddy, soms is het ook gewoon goed om nee te zeggen tegen bepaalde dingen. Ik ken hem niet persoonlijk, ik ken hem alleen van Take Me Out wat hij echt fantastisch deed. Dat was hartstikke leuk, maar had het daar lekker bij gehouden.”

Ranking the Stars past Eddy totaal niet, vindt Farja. “Dit programma is gewoon niet voor jou geschikt. Ik ga in elk geval niet meer kijken. Ik vond het tenenkrommend. Het lag echt niet aan de gasten die er zaten, want er zaten echt wel een paar leuke mensen bij en er waren een paar leuke grappen.”

Seksbeest Shirma

Behalve Shirma Rouse dan. Vréselijke kandidaat, vindt Farja. “Van Shirma Rouse dacht ik: meid, misschien moet je iets minder drinken voor de opnames, want die wilde zich zó graag bewijzen als een of ander fetisj-seksbeest dat ik dacht: blijf gewoon rustig zitten.”

Ze leek wel dronken, zegt hij. “Ze moest zichzelf zo erg bewijzen dat iedereen seks met haar wilde en dat elke man het fantastisch vond. Ik dacht: ja, who cares? Blijf gewoon zitten op je kruk!”

‘Gewoon een sukkel!’

Terug naar Eddy: hij moet ermee stoppen, aldus Farja. “Ik vond de grappen ook gewoon niet leuk. Eddy had geen grappen, het was gewoon echt een presentator en bij Paul maakt iedereen kapot en hij komt overal mee weg. Eddy gaat er niet mee wegkomen en hij maakt die grappen ook niet.”

Eddy heeft bij RTL Boulevard gezegd dat Ranking the Stars voortaan niet meer vilein, maar gezellig moet worden. “En toen dacht ik: niemand heeft zin in een gezellig programma. We willen gewoon gemene en grove grappen. Lieve Eddy, je had gewoon gelijk nee moeten zeggen tegen dit programma. Het is gewoon een sukkel dat hij het heeft gedaan, want hij verneukt het hele programma.”

Eddy Keur

Het moet terug naar hoe het was, vindt Farja. “Ik was megafan van dit programma. Paul, Richard Groenendijk, Patty Brard, Raven van Dorst, Anny Schilder: dat team was Ranking the Stars. Ik heb elk seizoen en elke aflevering gekeken. Het was gewoon gieren. Dat gemene wat je eigenlijk niet op tv kan zeggen, mocht wel bij Ranking the Stars.”

Privé-sterverslaggever Jan Uriot vindt Eddy ook een foute keuze: “Het mag van mij wel wat vileiner en valser. Ik had een andere Eddy gekozen, namelijk Eddy Keur. Die is misschien nog niet zo landelijk bekend bij iedereen, maar hij had het ook goed gekund.”

RoddelLoog

De bewuste passage in de RoddelLoog:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het zelfoverschatting dat Eddy Zoëy deze show heeft overgenomen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen