Carlo Boszhard slaat terug na kritiek op hysterische gedrag: ‘Gemopper!’

Carlo Boszhard reageert op de kritiek dat hij wel héél hysterisch doet in de tv-hit The Masked Singer. De presentator vindt tv-criticus Marcel van Roosmalen een verschrikkelijke ‘mopperkont’.

Carlo Boszhard © RTL

The Masked Singer is een programma waarin elke week een andere zingende BN’er uit een pak komt. De ene keer is dat Luuk Ikink, de andere keer Karin Bloemen. Hartstikke leuk dat ze meedoen, maar panellid Carlo Boszhard reageert na zo’n onthulling echt net alsof hij de Eiffeltoren ziet instorten. Ietwat overdreven, vindt Marcel van Roosmalen het.

Uhwee uhwwee

Marcel heeft een kleine sneer uitgedeeld aan Carlo in zijn kritische programma Media Inside. “Ik dacht de hele tijd: wie zit er in die Carlo Boszhard? Doe eens normaal man! Dat enthousiasme, dat meezingen, dat: uhwwe uhwwee (maakt rare geluiden, red.).”

Van de Mediacourant-lezers vindt maar liefst 52 procent dat Carlo het irritantste jurylid uit The Masked Singer is. Nóg irritanter dus dan Buddy Vedder, die onder vuur ligt omdat hij als 27-jarig knulletje acteert alsof hij een enorm ervaren showmaster is. Hij krijgt 22 procent van de stemmen.

Carlo reageert

Carlo reageert op de pittige kritiek van Marcel. Hij walgt gewoon van al dat gemopper. “De man zit daar om kritiek te leveren en ja, wat is er dan leuker om een programma te pakken waar heel veel mensen naar kijken en gewoon te vuren? Hij is ook het tegenovergestelde van wat wij daar doen, hè?”

Hoe omschrijft hij Marcel dan? “Marcel doet niet veel. Ja, moppersmurfen heb je ook nodig, dus ik vind het helemaal niet erg.”

Hysterisch

Heeft Marcel dan helemaal geen punt? Carlo: “Ik zag een foto van mezelf en toen dacht ik: inderdaad, hier ben ik redelijk hysterisch.”

Eerder lieten ook de lange tenen van Carlo’s collega-jurylid Gerard Joling al van zich horen. Hij zei over Marcel: “Wat een triestigheid. Ik zou zeggen: zorg eerst eens dat je 16 miljoen platen verkoopt, het 40 jaar volhoudt en ook nog eens heel veel kijkers hebt met een programma. Dan heb je een beetje recht van spreken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De BN'ers die meedoen aan The Masked Singer worden toegejuicht alsof het een soort halfgoden zijn. Overdreven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen