Carlo Boszhard krijgt kritiek op hysterisch gedrag in Masked Singer

Carlo Boszhard krijgt kritiek op zijn hysterische gedrag als jurylid in de tv-hit The Masked Singer. Criticus Marcel van Roosmalen vindt dat de RTL 4-ster ‘eens normaal’ moet doen. “Zo armzalig.”

Marcel van Roosmalen en Carlo Boszhard © NPO, RTL

The Masked Singer is een programma waarin BN’ers onherkenbaar zingen in een pak. De juryleden moeten vervolgens raden om welke BN’er het gaat. Aan het eind van de aflevering onthult één van die BN’ers zijn of haar identiteit. Vervolgens kijkt Carlo Boszhard steevast alsof ergens in de verte zijn kat in de hens wordt gestoken.

‘Doe normaal, Carlo!’

Het stoort Marcel van Roosmalen mateloos, vertelt hij in het programma Media Inside. “Ik dacht de hele tijd: wie zit er in die Carlo Boszhard? Doe eens normaal man! Dat enthousiasme, dat meezingen, dat: uhwwe uhwwee (maakt rare geluiden, red.).”

Het is sowieso een heel irritant panel, vindt Marcel. Hij wijst ook op Buddy Vedder ‘die dan weer Carlo Boszhard nadoet’. “Er gebeurt zoveel in de wereld en dit is dan ons amusement. Armzalig dat kinderen hier met hun ouders naar moeten kijken.”

Luuk Ikink

Het hele concept van The Masked Singer is povertjes, vindt Marcel. “Dan wordt er op een gegeven moment gezegd: ‘Nou, Luuk Ikink, zet je kop af’, en dan hebben ze hem.”

“En dan roept Carlo Boszhard (maakt juichende gebaren, red.): ‘Jaaa, we hadden het goed!’ En dan maakt Carlo ook nog gebaren van: goed gedaan, Luuk Ikink. En die is dan weer blij met zichzelf, van: ‘Ik heb in dat pak gezeten! Ik heb gedraaid, kijk mij nou! Ik draai nog een rondje!’”

Schreeuwprogramma

Nee, het kan Marcel niet bekoren. Hij vindt sowieso alle programma’s die gepresenteerd worden door Ruben Nicolai een verschrikking. “Ieder programma van hem is een schreeuwprogramma.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen