Boze ex Erica Meiland: ‘Ze praten thuis nog veel erger over moslims’

Erica Meiland krijgt wederom haar boze ex-date Sander van Betten op haar dak. Hij stelt dat de Meilandjes in privésfeer nog veel pittigere dingen roepen over de islamitische medemens.

Sander van Betten en Erica Meiland © Instagram, William Rutten

Sander van Betten is behoorlijk over de zeik vanwege de manier waarop hij wordt neergezet in het boek van Erica Meiland. Hij is volgens haar een soort oud opaatje dat een blauw pilletje nodig heeft om hem nog omhoog te krijgen. En wie kaatst kan de bal verwachten: Sander laat zich sindsdien behoorlijk negatief uit over de Meilandjes.

Sander valt Erica aan

Ook Sander heeft meegekregen dat Erica recentelijk flink onder vuur lag vanwege haar uitspraken over moslims. Ze is verdedigd door haar collega’s van Shownieuws, waaronder Ronald Molendijk. “Ze zegt toch niet: ‘Als er een moslim oversteekt, rij hem er gewoon af.’ Wat een onzin, echt totale onzin”, zei hij.

Volgens Sander worden dat soort dingen in privésfeer echter wél gezegd door de Meilandjes. “Aan de eettafel roepen ze dit echt wel”, twittert hij.

‘Ondergang begonnen’

Sander juicht het via zijn twee Twitter-accounts toe dat Hallmark heeft besloten om geen kaarten meer te verkopen met daarop uitspraken van de Meilandjes. “Hallmark doet het goed”, zegt hij. “Hallmark heeft zelfs alle pagina’s verwijderd.”

Volgens hem is ‘de ondergang begonnen’. “Terecht! Einde Meilandjes en Chateau Meiland in zicht. Wie van de Drie ook nog stoppen. Ze liegen en bedriegen alles aan elkaar en nu stort alles in.”

Tweet

Sander over Erica’s uitspraken:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de Meilandjes minder leuk vanwege hun uitspraken over moslims?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen