Borsato-kinderen ergeren zich dood aan Yvonne Coldeweijer

De kinderen van Marco Borsato laten indirect weten niet blij te zijn met de geruchten die Yvonne Coldeweijer verspreidt over hun vader. Ze komen beiden met cryptische teksten op Instagram.

Borsato en Yvonne © Instagram

Yvonne Coldeweijer windt er geen doekjes om. Ze beschuldigt Marco Borsato er hardop van dat hij nog steeds vreemdgaat van zijn vergevingsgezinde vrouw Leontine. De showbizzhyena kondigt aan dat ze volgende week een nieuwe video uitbrengt op Instagram, waarin ze een en ander uit de doeken doet.

‘Pretty sad!’

Zelf houden Marco en Leontine zich stil – zij is überhaupt pas net weer één dag online na haar verblijf in een stresskliniek – maar de kinderen van het stel laten wél van zich horen. Ze vallen Yvonne niet direct aan, maar indirect. Ze hebben in hun Instagram-stories namelijk een aantal teksten geplaatst die onmiskenbaar een reactie zijn op Yvonne’s beweringen.

Dochter Jada Borsato reageert als eerst op de video van Yvonne. “Reminder. If people talk behind your back, that only means that they have time to talk about you. And that’s pretty sad.”

‘Talking shit!’

Daar slaat Yvonne direct op aan. Het is volgens haar evident een reactie op haar beweringen. “Zou ze de video hebben gezien? 😂”

Even later komt ook zoon Luca Borsato met een sneer: “Social media has made too many people comfortable with talking shit and not getting punched in the mouth for it. 😁”

Marco zwijgt

Het lijkt erop dat Luca vindt dat Yvonne alles aan het verzinnen is. “What you don’t see with your eyes, don’t invent with your mouth.”

Het is overigens niet vreemd dat Jada en Luca met allerlei Engelstalige spreuken en teksten reageren op de ontstane commotie, want dat doen tegenwoordig vrijwel alle BN’ers en aanverwanten.

Instagram

De boze teksten van Jada en Luca:

Life of Yvonne

De video van Yvonne over ‘Stalko Borsato’:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De Borsato-kinderen zijn boos op Yvonne. Hebben ze gelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen