Astrid Kersseboom kritisch over strakke truitjes Dionne Stax

Astrid Kersseboom vindt niet dat haar voormalig NOS-collega Dionne Stax ’te sexy’ gekleed ging bij het Journaal, máár: “Je moet wel oppassen dat je er niet te opvallend bij staat en loopt.”

Astrid Kersseboom en Dionne Stax © NOS

Dionne Stax was in haar tijd als journaallezeres van de NOS altijd bovengemiddeld veelbesproken. Niet alleen vanwege haar geruchtmakende affaire met de ondeugende RTL-ster Humberto Tan, maar ook vanwege haar gewaagde kleding in het Journaal. Dionne’s stootkussens waren altijd onmiskenbaar aanwezig.

Dionne’s blaffers

De blaffers van Dionne werden op een gegeven moment zelfs besproken in de serieuze-mensen-talkshow van Jeroen Pauw, maar daar was ze niet boos over. “Ik was in Barcelona op bezoek bij mijn zus en kreeg de ochtend na die uitzending van Pauw allemaal berichten binnen op mijn telefoon”, aldus de presentatrice.

Nu komt collega Astrid Kersseboom in de tv-gids Veronica Superguide terug op de meloenenrel. Zelf is ze van het ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’-model, geeft ze aan. Zo heeft de presentatrice bijvoorbeeld al vijftig jaar hetzelfde kapsel. “Ik steek mijn haar ook nooit op. Het zit wel goed zo.”

Te sexy

Interviewer Maxim Hartman daarop: “O, dus je was het wel met mij eens dat Dionne Stax, toen ze het Journaal nog presenteerde, er vaak te sexy uitzag?”

Astrid: “Nou, ‘te sexy’, dat zijn niet mijn woorden. Ik vind wel dat je als presentator moet oppassen dat je er niet te opvallend bij staat en loopt. Je werk is het nieuws zo duidelijk en goed mogelijk overbrengen, het gaat niet om hoe spectaculair jij eruitziet.”

Strakke truitjes

Dan plaatst Astrid een kritische kanttekening bij de strakke truitjes waarmee Dionne continu rondliep in de NOS-studio’s. “Je moet je er, zeker ook als vrouw, bewust van zijn dat als je iets heel straks aantrekt, dat het dan in de huiskamers ook over je borsten kan gaan.”

Zelf draagt Astrid altijd keurige vormloze outfits. “Ik heb alleen mijn oogleden laten liften. Maar dat is ook echt het enige dat ik laat doen. Verder niks. Geen botox of fillers voor mij.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de strakke truitjes van Dionne Stax ordinair?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen