‘André Hazes jr. wacht nog maanden met statement over relatiebreuk’

Het kan nog wel maanden duren voordat André Hazes jr. zijn relatiebreuk met Sarah van Soelen bevestigt, verwacht showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer. “Die gaat voorlopig niet komen.”

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Waar de meeste mensen de relatiebreuk tussen André Hazes jr. en Sarah van Soelen als een feit zien, houden de traditionele showmedia nog steeds een slag om de arm. Dat komt omdat de breuk nog niet officieel bevestigd is. Volgens Yvonne Coldeweijer kunnen die media lang wachten, want volgens haar blijft een officieel statement nog lang uit.

‘Psycho Sarah’

De primeur dat André en Sarah uit elkaar zijn, kwam enkele weken geleden van Yvonne. Aangezien André momenteel niet actief is op social media, waren alle ogen vervolgens gericht op Sarah. En dan in het specifiek op haar André-kettinkje en haar Insta-bio. Wat men verwachtte, gebeurde ook: die ketting deed ze af en André verdween uit haar ‘bio’.

Daar kwam deze week bij dat Sarah haar verjaardag vierde en André daar niet bij aanwezig was. Sterker nog: volgens Yvonne heeft André alle banden met Sarah verbroken na een vermeende ‘psycho’-actie.

Lang wachten

De Hazes-minnende Story, die lange tijd volhield dat alle pais en vree was tussen André en Sarah, kan er na die verjaardag ook niet meer onderuit: “Ondanks dat de breuk nog altijd niet is bevestigd door beide partijen, kan na deze afwezigheid het wachten op een officieel statement niet lang meer duren.”

Volgens Yvonne kan het blad van Guido den Aantrekker dan nog lang wachten. “Dan kun je nog heel lang wachten pik 😂. Alle media wachten op een officieel statement dat de relatie over is. Deze gaat niet komen! André brengt helemaal niks meer naar buiten. Pas als hij weer een interview doet kun je het vragen en dat kan nog wel een paar maanden duren.”

‘Move on!’

Yvonne begrijpt er niets van dat de reguliere showmedia zo correct volhouden dat er nog niets zeker is over de relatie tussen André en Sarah. “Je hoeft niet altijd bevestiging van de BN’er zelf”, benadrukt ze.

Al langer stelt Yvonne dat BN’ers de slechtste bron van nieuws zijn als het over henzelf gaat. “Je weet dat zij spelletjes spelen met de media voor aandacht. Accepteer de breuk gewoon als een feit en move on!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet André Hazes jr. in de voetsporen treden van Marco Borsato en uithuilen bij Linda de Mol?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen