Rob Goossens verbaast Telegraaf met roddel: ‘Hij staat alleen’

Rob Goossens krijgt een kleine sneer te verwerken van zijn oud-collega’s van De Telegraaf. Die vinden dat hij deze week blunderde met zijn roddel over Wilfred Genee. “Hij staat er alleen in.”

Rob Goossens © RTL

Nu Rob Goossens is opgestapt bij De Telegraaf om te gaan freelancen bij RTL Boulevard en Veronica Superguide, maakt hij niet langer onderdeel uit van de mediapodcast van de krant. Zijn achtergebleven collega’s gaan gewoon door en grinniken in de nieuwste editie over de roddel die Rob deze week verspreidde over Wilfred Genee.

Merkwaardige roddel

Rob riep maandag in Boulevard dat Wilfred nog dit jaar de overstap maakt van Talpa naar de nieuwe speler Viaplay, die onder meer de Formule 1 gaat uitzenden. Het zou een ongeloof merkwaardige transfer zijn, omdat Wilfred vorige week nog een nieuw contract tekende bij Talpa én vlak na de jaarwisseling begint aan de dagelijkse VI-talkshow op SBS 6.

Heel even hield Wilfred het in het midden, om een ochtend later alsnog met een ontkenning te komen. Talpa riep direct dat het volstrekte lariekoek is en er helemaal niets van klopt. De primeur van Rob werd door het mediabedrijf naar het rijk der fabelen verwezen.

Oud-collega’s grinniken

Een beetje pijnlijk is het wel, vinden Robs oud-collega’s van De Telegraaf. Daphne van Rossum, de presentatrice van de mediapodcast van de krant, grinnikt: “Het is een beetje een apart verhaal, hè? Wilfred zou met Viaplay hebben gesproken om bij die nieuwe dienst voetbalcommentaar te gaan leveren, maar Rob is toch wel een beetje alleen in zijn bewering.”

Daphne benadrukt dat alle betrokken partijen dit onzin noemen. “Wij hebben Talpa om een reactie gevraagd en die zeggen dat het gerucht absoluut niet klopt. Hij heeft ook een tweejarig contract getekend.”

Knuppel

Rob zal hier wel een proefballonnetje hebben opgelaten, denkt Daphne. “Vooralsnog gaat de nieuwe VI-talkshow in januari gewoon door. Ik bedoel: daar gaan we gewoon maar vanuit. Inderdaad: het is waarschijnlijk een knuppel in het hoenderhok geweest, haha.”

Overigens heeft Rob bij Johan Derksen gesolliciteerd voor een plekje in de VI-talkshow. “Rob zou dat wel heel erg graag willen, geloof ik. Hahaha. Hij heeft zichzelf ook al aangemeld, onze Rob. Dan kan hij ook daar nog wat knuppeltjes erin gooien”, aldus Daphne.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat denkt u dat Wilfred Genee belangrijker vindt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen