Wouter de Winther slaat terug naar klagende Wilfred Genee

Wouter de Winther slaat terug naar Wilfred Genee. De Veronica Inside-ster klaagt erover dat de journalist zo vaak bij Jinek zit, maar nu blijkt hij zelf ook achter Wouter aan te zitten.

Wouter de Winther en Wilfred Genee © RTL

Wilfred Genee heeft zich in zijn radioshow afgevraagd waarom Wouter de Winther steeds maar weer bij Eva Jinek zit. “Ik denk dat ik het antwoord wel weet”, reageert de Telegraaf-ster op Twitter. De reden is simpel: omdat Wouter continu wordt uitgenodigd. Net zoals Wilfred hem uitnodigt, blijkt nu uit een screenshot die Wouter bij zijn tweet plaatst.

Wouter dist Wilfred

Wouter deelt een appje van vorige week, waarin hij wordt uitgenodigd door Wilfreds radioshow. “Dag Wouter! Ik ben van de ochtendshow van Veronica met Wilfred Genee. Wij zouden je morgen graag willen bellen over de formatie en jouw mening hierover. Heb jij hier in de ochtend kort tijd voor?”, werd hem vorige week dinsdagavond geappt.

Daar heeft Wouter niet op gereageerd. Is dat de reden dat Wilfred nu een flinke sneer aan hem uitdeelt? Het zou zomaar kunnen. De presentator heeft op de radio een ellenlange compilatie laten horen van de talloze keren dat Wouter te gast was in de talkshow van Eva Jinek. Daar werd flink om gelachen in de Veronica-studio. “Het is ongelooflijk.”

‘Aangekomen? Fijn!’

Ene Marc, die als producer werkt bij Veronica Inside, is verbaasd over de tweet van Wouter. Hij is namelijk degene die het appje aan hem heeft gestuurd. “Ah, mijn berichtje is dus toch aangekomen, fijn! Omdat je niet reageerde…”, bitcht hij.

Moon vraagt zich vooral af waarom Wouter niet bij Wilfred in de show wil. “Geen ochtendmens dus? 😂”

Tweet

Het bewuste appje:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen