RTL 4 gaat nog meer zingende BN’ers ontmaskeren in Secret Duets

RTL 4 komt na The Masked Singer met nóg een programma waarin zingende BN’ers moeten worden ontmaskerd, namelijk Secret Duets. Deze show zal worden gepresenteerd door Jamai Loman.

Jamai Loman © RTL

In Secret Duets zingen vier bekende panelleden wekelijks een duet met een mysterieuze, bekende gast met wie ze een connectie hebben. “Zij weten niet met wie zij een duet zingen, want het panellid en de gast worden gescheiden door een muur”, legt een woordvoerder van RTL 4 uit.

Ontmaskeren

Voor het zingende panellid draait alles om één vraag: wie is de persoon aan de andere kant van de muur met wie ik een duet aan het zingen ben? “De overige panelleden aanschouwen het optreden en geven hun ongefilterde commentaar – ook zij weten niet wie er schuilgaat aan de andere kant van de muur.”

Op basis van de stem van hun zangpartner én verschillende hints moet het panellid de mysterieuze gast zien te ontmaskeren. “Pas als de muur omhooggaat, komen zij erachter met wie zij gezongen hebben!”

Jamai blij

Presentator Jamai Loman: “Toen ik gevraagd werd voor Secret Duets hoefde ik niet lang na te denken. Muziek is mijn grote passie, dus ik zei direct ja! Ik verheug me enorm op dit nieuwe programma. Het wordt een heerlijke muzikale familieshow, boordevol mooie duetten, onverwachte twists en natuurlijk een flinke dosis humor.”

Secret Duets is de eerste Europese versie van het succesvolle format The Wall Duet, dat al in Thailand en Vietnam wordt uitgezonden. Hier zal de show worden geproduceerd door Warner Bros in co-productie met WeMake. De eerste aflevering is op donderdag 30 december om 20.30 uur op RTL 4.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen