VI-ster in spe Özcan Akyol verklaart lage kijkcijfers Johnny de Mol

Özcan Akyol, die met de zender van John de Mol onderhandelt over een rol in de dagelijkse VI-talkshow, vindt de talkshow van diens zoon Johnny de Mol best leuk. Waarom scoort het dan niet?

Özcan Akyol © BNNVARA

Het heeft er alle schijn van dat Özcan Akyol de vaste vrijdaggast wordt van de nieuwe dagelijkse VI-talkshow op SBS 6, maar eerst moet hij er nog financieel uitkomen. Hij wil dat de zender van John de Mol hem meer gaat betalen dan een paar boekenbonnen per avond. Ondertussen is die andere SBS 6-show, HLF8, een behoorlijke flop.

Özcan positief over HLF8

Johnny de Mol weet de kijkers maar niet te boeien met HLF8. Het geluk is dat zijn vader de zenderbaas is, dus hij krijgt de tijd om zich te ‘ontwikkelen’, ook al gaat het ten koste van de zender.

Wat vindt Özcan eigenlijk van de talkshow van de zoon van zijn aanstaande baas? “Ik heb het programma denk ik drie of vier keer gezien en elke keer keek het inderdaad best lekker weg”, schrijft hij in de nieuwste VARAgids.

Lage kijkcijfers

Waarom scoort Johnny niet? “Het is gewoon geen goed momentum voor talkshows. Iedereen scoort ondermaats, wat ook te maken heeft met hordes televisiekijkers die hélemaal zijn afgehaakt, en nu rondhangen op Netflix en Videoland.”

Is het geen idee om Johnny een plek te geven in de vooravond van NPO 1? “De vader van Johnny de Mol is de baas van SBS, dus natuurlijk komt hij niet zijn kunstje bij de publieke omroep doen, dan zou hij zijn eigen familie beconcurreren.”

Gezeur over talkshows

Overigens wordt Özcan erg moe van al het ‘gezeur’ over talkshows. “Ik ben, in alle eerlijkheid, dat gezeur over die talkshows helemaal beu, het is alsof mensen helemaal niets anders hebben om zich druk over te maken.”

“Vroeg of laat komt alles goed. Tot die tijd kunt u betere zaken doen dan klagen. Ga bijvoorbeeld een boek lezen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waarom heeft Johnny de Mol zulke lage kijkcijfers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen