Özcan Akyol positief over VI-talkshow, maar wil wel goed salaris

Özcan Akyol staat positief tegenover het verzoek om één keer per week vaste gast te worden in de nieuwe dagelijkse VI-talkshow op SBS 6, maar wacht eerst een goed salarisvoorstel af.

Özcan Akyol © RTL

De mannen van Veronica Inside gaan vanaf januari een dagelijkse talkshow maken op SBS 6. Ze willen voor elke dag van de week een vaste gast strikken en onder meer Özcan Akyol is daarvoor gepolst. Hij werd er vrijdagavond naar gevraagd in de talkshow van Eva Jinek. “Johan wil jou vast daar hebben. Ga je dat doen en ga je bij me weg?”, vroeg zij.

Gepraat in Zwolle

Özcan bevestigde daarop gepolst te zijn door Johan Derksen. “Ehm, we hebben maandag met elkaar gepraat in Zwolle. Hij heeft inderdaad gevraagd of ik daar een vaste avond wil gaan zitten en ik heb gezegd dat ik daarover ga nadenken.”

Medegast Marc-Marie Huijbregts: “En daar heb je nu over nagedacht, want het is nu vrijdag en wat ga je maandag zeggen als je hem weer ziet in dat bos in Zwolle?”

Nog geen beslissing

Op dit moment heeft Özcan nog geen ja gezegd. “Nee, ik ben er nog niet. Ik heb het idee dat Johan heel erg het voortouw neemt, want dit is heel erg zijn kindje en zijn project. Ik dacht: ik bel even Wilfred op, daar ben ik ook goed mee. Ik zei: ‘Johan is wel bezig, maar wat vind jij ervan?’ Die was ook wel game. Dan is de vraag wat Talpa gaat doen. Daar moet je ook weer contact mee hebben.”

Eva: “Dit is heel veel geluid om niet antwoord te geven op de vraag.”

Özcan wijst erop dat het om financiën gaat. “Als zij zeggen: ‘We willen je hebben, maar je krijgt alleen twee boekenbonnen die avond’, dan doe ik het niet.”

Eervol

In principe heeft Özcan er wel zin in. “Het is heel eervol. Hij heeft me voor de vrijdagavond gevraagd.”

Eva: “Kom je dan nooit meer bij mij?”

Özcan: “Ik moet nog nadenken, zeg ik toch.”

De andere twee namen die rondgaan zijn Leonie ter Braak en Merel Westrik. Daarover zegt Özcan: “Ik heb namen voorbij zien komen, van wie ik dacht: dat is geen goede vaste gast. Welke namen heb jij gezien waarvan je dacht: dat is geen goede vaste gast?”

‘Merel slechte keuze’

Özcan vraagt dit aan Angela de Jong. Zij zegt daarop: “Ja, even niet naar jou kijken (tegen Eva, red.), want dat is jouw goede vriendin, maar Merel Westrik zou ik daar niet neerzetten.”

Eva: “Ik weet niet of Merel al antwoord heeft gegeven of ze dat wil.”

Angela: “Ze wist niet wist dat ze gevraagd was en dat ze een gemiste oproep had op de telefoon.”

Özcan: “Natuurlijk kan het werken, maar je moet je vijf gasten heel erg goed gaan casten. Die moeten erbij passen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen