Ron Brandsteder laat RTL 4-kijker schrikken: ‘Zo oud geworden’

Ron Brandsteder heeft de kijkers van RTL Boulevard gisteren flink laten schrikken met zijn verschijning in het programma. “Het is echt een beetje een broze oude man geworden”, klinkt het.

Ron Brandsteder © RTL

De meeste mensen kennen Ron Brandsteder nog altijd als presentator van Laat Ze Maar Lachen. Met zijn bourgondische uiterlijk en bulderende lach ontving hij wekelijks bekende Nederlanders om hun bloopers door te nemen. Tegenwoordig ziet de presentator er een stuk fragieler uit, terwijl hij met zijn 71 jaar nog vier jaar jonger is dan de fitte André van Duin.

Broze oude man

Ron was gisteren aanwezig bij de boekpresentatie van André en op straat werd hij aangesproken door een cameraploeg van RTL Boulevard. De kijkers van het programma vinden dat zijn uiterlijk wel heel erg is veranderd.

Vincent schrikt ervan. “Jeetje wat klinkt Ron Brandsteder verzwakt. Echt een beetje broze oude man geworden”, twittert hij. “Ik schrok. Ron blijft toch wel een televisieheld. Hopelijk hoeft Ron Brandsteder niet op korte termijn voor zichzelf te ontkrachten dat engelen níet bestaan.”

‘Is hij ziek?’

Veel mensen maken zich zorgen over Ron. “Is hij ziek geweest? Of nog ziek?”, vraagt kijker Victor zich af. En Priscilla: “Ron Brandsteder zag ik net op tv maar wat is hij mager. Alles oké met Mr. Honeymoonquiz?”

En Wilco: “Zo! Ik schrok even van Ron Brandsteder Wat ziet die er slecht/oud/ziek uit.”

Gezondheidsproblemen

De laatste keer dat Ron in beeld verscheen was een halfjaar geleden, toen in een programma over de overleden volksheld André Hazes. Weekblad Privé destijds: “De vraag wat er met hem aan de hand is en of hij misschien ziek is – die talloze keren door bezorgde kijkers werden gesteld – bleef onbeantwoord.”

De Privé speculeerde erop los: “Heeft hij misschien een drastisch dieet gevolgd? Of heeft hij de afgelopen maanden met gezondheidsproblemen gekampt, die hij niet met de buitenwereld wilde delen en nog altijd voor zich wil houden?”

Agressief

Ron kwam in de zomer nog in het nieuws omdat hij zich agressief gedroeg tegen een collega van NPO-radio. Hij stapte woest uit zijn auto en begon tegen stoelen aan te schoppen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoopt u dat de bloopershow Laat Ze Maar Lachen terugkeert op de buis?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen