René Watzema: ‘André Hazes jr. wil niet verder met Sarah van Soelen’

René Watzema heeft sterk het vermoeden dat André Hazes jr. niet verder wil met Sarah van Soelen. Het verklaart waarom Rachel heeft rondgebazuind dat hun relatie over is, zegt de RUMAG-ster.

RoddelLoog © RoddelLoog

Met een behoorlijke mate van zekerheid brachten René Watzema en Farja Farvardin, zijn co-host van de online showrubriek De RoddelLoog, vorige week naar buiten dat het over zou zijn tussen André Hazes jr. en Sarah van Soelen. Er volgde al snel een ontkenning van Sarah, maar Farja beweert dat Rachel Hazes dit écht heeft rondgebazuind.

‘André wil niet meer’

Hoe kan het volgens de heren dat er twee versies van het verhaal rondzingen? “Ze liggen een beetje in de clinch en er is een hoop gebeurd. André zit een beetje met allemaal problemen – verslaving, dingen en niet meer met de band willen spelen – en Sarah gaat gewoon rustig door. Ik denk dat zij een beetje weinig contact hebben”, zegt René in RoddelLoog.

André zit er helemaal doorheen. “Ik denk dat hij aan zijn bronnen heeft verteld dat hij er eigenlijk wel een beetje klaar mee is, van: ik ben klaar met mijn band, maar ik ben misschien ook wel klaar met Sarah. Aan Sarah d’r kant is het van: ik ben gewoon nog happy met André, hij zit niet lekker in z’n vel, maar dat komt wel weer goed straks.”

Sarah geeft de ruimte

René denkt dat er nog een gesprek moet komen. “Ik denk dat er nog dingen niet besproken zijn naar elkaar toe. André zit denk ik in een fase van: ik ben er klaar mee, ik wil geen band meer en geen vriendin meer, ik wil alleen op mezelf focussen. En dat zij denkt: ik geef mijn man gewoon even de ruimte en dan komt hij straks weer bij me terug.”

Daardoor ontstaan die twee versies, aldus René. “Dus zij spreekt naar buiten aan haar bronnen dat ze nog bij elkaar zijn en hij brengt naar buiten: ik vind het wel even best zo. En dat daardoor die twee kampen zijn ontstaan. Ik denk dat ze nog unfinished business hebben.”

Aan tafel

Als André terug is, gaan ze volgens René om tafel. “Ze hebben nog niet samen aan tafel gezeten van: hoe gaan we het oplossen en hoe gaan we dit doorpakken? Team-Sarah denkt: ik ga nog steeds voor m’n vent en het komt goed en dat hij zoiets heeft van: ik weet het allemaal nog even niet, ik denk dat ik even helemaal alleen wil zijn.”

Farja stelt dat André momenteel in Alicante is. “Maar hij zit dus níet in een kliniek. Hij zegt tegen de mensen dat hij hulp krijgt, maar hij krijgt dus geen hulp en wil geen hulp. Hij zegt dus wel dat hij de hulp aanneemt, maar dat doet hij niet”, aldus de showbizzwatcher, die zich daarmee aansluit bij het verhaal van Yvonne Coldeweijer.

RoddelLoog

De nieuwste aflevering van de RoddelLoog:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke (voormalige) Hazes-vrouw vindt u het leukst?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen