‘André Hazes jr. ziet zoontje al weken niet, liegt over verblijfsplaats’

André Hazes jr. ziet zijn zoontje al weken niet. Hij liegt zowel tegen zijn schoonfamilie als tegen Monique Westenberg over zijn huidige verblijfsplaats. Dat stelt showkenner Yvonne Coldeweijer.

Yvonne Coldeweijer en André Hazes jr. © YouTube

Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, vindt het geestig dat de reguliere showmedia volledig meegaan in de officiële verklaring over de afwezigheid van André Hazes jr. De volkszanger riep drie weken geleden er tussenuit te knijpen vanwege een burn-out, maar volgens Yvonne werd hij opgenomen in een afkickkliniek.

Bom ontploft

Hoe begon het ook alweer volgens Yvonne? Ze vertelt in de nieuwste aflevering van De Popcorn Show: “Er is een bom ontploft toen ze beiden naar de afkickkliniek moesten. Daar is toen gevochten, ook met die pa van Soel. Vervolgens is hij dus vertrokken naar Spanje en heeft hij ingecheckt in een afkickkliniek, net als Sarah in een andere kliniek.”

Een week geleden meldde Yvonne dat André alweer uit die kliniek is, maar volgens haar is dat een groot geheim. “Er is nog iets wat ik uit het kamp-Soel hoor en dat is best wel juicy. Kamp-Soel én kamp-Moon denken zelf dat André nog steeds in de kliniek zit in Spanje. (…) F*cking weird!”

‘André liegt!’

Wat zit daarachter? “Zou het kunnen dat Rachel en André samen een verhaal hebben bedacht van: kom maar gewoon terug naar Nederland, maar zorg ervoor dat niemand je ziet. Verstop jezelf en laat kamp-Soel en – vergeet niet, want ik hoor het uit meerdere kanten – kamp-Moon niets horen.”

Moon is Monique Westenberg, die het kindje dat zij met André heeft opvoedt. “Zij heeft een klein jongetje thuis heeft zitten waarvan de papa al weken weg is. Sorry, heel even nog terugkomend op de media: jullie willen toch allemaal zo graag meegaan in het burn-out-verhaal? Hij zou toch een burn-out hebben? Waarom kan hij dan zijn kind niet zien?”

Holten

André heeft al wekenlang zijn zoontje niet gezien, weet Yvonne. “Ik denk niet dat als je een burn-out hebt, dat je dan je zoontje niet meer kan zien. Niemand die hier wat van zegt en niemand die dit onderzoekt. Iedereen weet dat ik gelijk heb en toch gaan ze vol tegen me in op tv, maar ze weten dat ik gelijk heb.”

Tot slot: weet Sarah van Soelen óók niet over André’s verblijfsplaats? “Ik denk dat ze het weet en dat ze liegt tegen haar familie. Ik zou het slimmer vinden van André en Rachel als ze het haar niet zouden zeggen.”

Op dit moment verblijft André volgens Sarah in het provinciedorpje Holten.

Popcorn Show

De nieuwste aflevering van De Popcorn Show:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gelooft u in het officiële burn-outverhaal van André's manager?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen