Rasti Rostelli staat op redactiemeisje Boulevard: drie dagen nekpijn

Hypnotiseur Rasti Rostelli heeft op een redactiemeisje van RTL Boulevard gestaan. Ze had vervolgens drie dagen nekpijn. Een meevallertje: “Jack Spijkerman hield hier ooit een hernia aan over.”

RTL Boulevard © RTL Boulevard

Rasti Rostelli is terug in de schijnwerpers en om zijn nieuwe tournee te promoten zat hij gisteren in een item van RTL Boulevard. De showrubriek offerde een goedkope redactiekracht op om als Rasti’s lijdend voorwerp te dienen. Hij liet haar in glas springen én ging bovenop haar staan, terwijl zij als een ‘levende brug’ fungeerde.

‘Je bent een boom!’

Het redactiemeisje, ene Laïs van Niel, moest haar buikspieren behoorlijk aanspannen. “Aanspannen, je bent een boom!”, riep Rasti. Zij na afloop: “Je voelt wel dat er iemand op je staat, maar het doet dus niet pijn.”

De volgzame verslaggever Maxim Hartman was onder de indruk. “Ik ben helemaal niet zweverig, maar ik was er bij, stond erbij en het gebeurde wel”, zei hij na het item aan de desk.

In trance?

Presentator Eddy Zoëy: “Laïs is een van onze redactieleden. Was zij echt in trance of had ze zoiets van: ik moet meedoen?”

Maxim, die volledig in de trucjes van Rasti gelooft, daarop: “Ja, ik vroeg het aan Laïs hoe het nou was. Ze zei: ‘Ik was er wel bij’, want ze had in het begin ook wel pijn, want het ging even verkeerd. Dat zien we niet helemaal, maar ze zei: ‘Au.’ Ik dacht: o, nu stort ze in, maar toen is ze iets verlegd en toen ging het wel goed.”

Drie dagen nekpijn

Het redactiemeisje is er niet helemaal ongeschonden uitgekomen. Maxim: “Ze heeft wel drie dragen nekpijn gehad.”

Tja, je zal maar door je werkgever gepusht worden om een losgeslagen zestiger op je te laten dansen. Inval-Ikink Daan Nieber vindt het een kwalijke zaak: “Jack Spijkerman heeft dit ooit gedaan en erna had hij een hernia waar hij aan geopereerd moest worden.”

De volgzame Maxim: “Ja, maar je moet soms risico nemen om prestaties te leveren.”

Tijdje weg

Maxim heeft zich echt volledig in laten pakken door Rasti. Hij loog zelfs over de reden waarom de hypnotiseur zo lang uit beeld is geweest: “Dat was puur door de corona.”

Onzin natuurlijk. Daan corrigeerde hem: “Sorry, maar het is niet alleen door corona, want hij heeft ook incident gehad met een kruisboog.”

Maxim: “Ja maar goed, als je trucs doet, dan gaat het wel eens mis. Hier vallen nooit spaanders, omdat jullie totaal risicoloos lopen te presenteren.”

Ah, want Maxim zit wel vol bravoure natuurlijk. Die vergeet kennelijk dat hij in juni op de nationale televisie door de mand is gevallen toen hij zich door Johan Derksen met een kluitje in het riet liet sturen. “Ik vond jou wel een beetje gedwee”, merkte wijlen Peter R. de Vries nog op.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Rasti Rostelli een charlatan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen