Natacha Harlequin zorgt voor pijnlijke stilte: ‘Ik vind Gordon leuk’

Natacha Harlequin heeft gisteren voor een wel héél pijnlijke stilte gezorgd in Shownieuws. Nadat ze Gordon ‘leuk’ noemde was het secondenlang stil in de studio, heel ongebruikelijk voor tv.

Bart Ettekoven en Natacha Harlequin © Shownieuws

Het is vandaag eindelijk zo ver: Gordon emigreert met zijn dertig jaar jongere toyboy Jeffrey naar het zielloze Dubai. Gisteren organiseerde de SBS 6-ster een afscheidsetentje voor de vrienden van Jeffrey en naar verluidt wil het toeval dat al die vrienden samen precies even oud waren als Gordon in z’n eentje.

Pijnlijk stilte

Showkenner Bart Ettekoven over de feestelijke avond van Gordon en Jeffrey: “Ze gaan samen dat grote avontuur aan. Het is toch wel gek denk ik om de deur achter je dicht te trekken en een heel ander leven te beginnen.”

Natacha Harlequin liet daarop een ongebruikelijke mening horen: “Nou, volgens mij komt-ie gewoon weer terug. Ik vind het ook jammer dat hij gaat.”

Bart stomverbaasd: “Waarom?”

Natacha: “Nou, omdat ik hem gewoon leuk vind.”

Pijnlijke stilte

Die opmerking van Natacha had niemand in de studio aan zien komen. Van Bart Ettekoven tot presentatrice Annemarie Brüning en van deskundige Ronald Molendijk tot studiogast Juvat Westendorp: iedereen was muisstil.

Natacha ongemakkelijk: “Ja, stilte…”

Annemarie: “Oké goed, misschien moeten we gewoon dan door naar het volgende onderwerp.”

‘Ach, doe niet zo!’

Bart verbouwereerd: “Ja, die mensen zijn er ook die hem leuk vinden.”

Natacha lachend: “Ach, doe niet zo… Ja…”

Annemarie: “Ronald, heb jij hier nog iets over te zeggen of zullen we jou gewoon maar vragen over het Amsterdam Dance Event?”

Ronald koos ervoor om Gordon snel te skippen en door te gaan naar het volgende onderwerp. Van je collega’s moet je het hebben…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoopt u net als Natacha Harlequin dat Gordon weer terugkeert naar Nederland?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen