Nikkie Plessen reageert in RTL Boulevard op Photoshop-blunder

Nikkie Plessen heeft gisteren in RTL Boulevard voor het eerst gereageerd op haar enorme Photoshop-blunder. Ze grapte aan de desk dat ze ‘blijkbaar’ niet zo goed is in photoshoppen.

Nikkie Plessen © RTL

Er is steeds meer kritiek op bekende Nederlanders en influencers die rommelen met het zelfbeeld van hun jonge doelgroep. Types als Nikkie Plessen en Estelle Cruijff laten zich op Instagram niet zien zoals ze écht zijn, maar alleen ‘perfecte’ versies van zichzelf. Voordat ze een foto publiceren, versmallen ze bijvoorbeeld hun gezicht en lichaam.

Ontmaskerde Nikkie

Nikkie is anderhalve week geleden enorm door de mand gevallen, omdat ze zó slecht is in photoshoppen dat ze niet alleen haar dijen, maar ook het hele interieur van haar jacht vervormde. Hoewel rommelen met het zelfbeeld van kinderen een serieuze discussie is, ziet Nikkie het vooral als een grote grap dat ze ontmaskerd is.

Gisteren kwam Nikkie erop toen ze praatte over lange broeken, waardoor je optisch langer lijkt. “Ik ben fan van de lange broek, maar dat komt ook – en dat is eigenlijk de tip voor alle korte mensen op deze wereld – is dat een lange broek je erg lang maakt, omdat je er ook erg lange hakken onderaan kunt.”

Slecht in photoshoppen

Nikkie is dus zowel letterlijk als figuurlijk lang van stof: “Als je kijkt: ik heb dus nu ook deze hele hoge broek aan met hele hoge hakken erbij, dan oog je optisch langer. Dan hoef je niet te photoshoppen. Daar ben ik ook niet zo goed in blijkbaar. Hahaha.”

Wellicht is het voor RTL Boulevard een idee om eens een item te maken over influencers die hun jonge doelgroep voorliegen. Het zou nuttig zijn als Nikkie dan óók aan de desk staat.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Nikkie Plessen inruilen voor Fiona Hering. Goed idee of niet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen