Anouk Smulders bevriend met Monique: ‘Of ze André terug wil?’

Anouk Smulders weet niet of haar goede vriendin Monique Westenberg weer een relatie wil met André Hazes jr. “Ik zou het heel pittig vinden, want ik vind het nogal wat wat er is gebeurd.”

Monique Westenberg en Anouk Smulders © William Rutten, SBS

Nu André Hazes jr. het heeft uitgemaakt met Sarah van Soelen vragen veel mensen zich af of hij weer terug wil keren naar Monique Westenberg. Hij heeft de moeder van zijn kind al minstens twee keer bedonderd – eerst met Bridget Maasland, daarna met Sarah – maar Monique staat erom bekend behoorlijk vergevingsgezind te zijn.

Veilige haven

Anouk Smulders is naar eigen zeggen goed bevriend met Monique. Wat denkt zij ervan? “Dat vind ik heel moeilijk om te zeggen. Ik kan dat natuurlijk niet voorspellen, maar het verbaast me sowieso helemaal niet meer. Ik kan er geen voorspelling over doen”, zei ze gisterenavond in Shownieuws.

Collega Albert Verlinde: “Zij is natuurlijk een soort veilige haven voor hem. Ik denk het wel. Ik denk wel dat ze zegt: we blijven niet aan de gang, erin en eruit.”

‘Het is nogal wat’

Wat vindt Anouk ervan? “Ik zou dan eerder een antwoord geven voor mezelf, maar voor haar kan ik dat antwoord niet geven. Ik zou het heel pittig vinden, want ik vind het nogal wat wat er allemaal is gebeurd. Ik zou dat heel lastig vinden.”

Albert: “Aan de andere kant is het leeftijdsverschil groot en is hij hartstikke jong, dus je kunt je ook voorstellen dat zij denkt: laat hem maar even uitrazen.”

Draaideur

Evert Santegoeds verbaast zich over de gelaten houding van Albert. Hij vindt het behoorlijk kwalijk dat André Monique al twee keer bedrogen heeft. Met name de manier waarop was heel erg pijnlijk voor haar.

Evert: “Voor de tweede keer? Ze heeft een voordeur, geen draaideur.”

Oorlog met Rachel

Als André en Monique weer samenkomen dan is dat een nederlaag voor Rachel Hazes. Zij heeft er jarenlang alles aan gedaan om een wig te drijven tussen de twee. Afgelopen zomer deelde ze nog een flinke sneer uit aan Monique.

“Ja, ik heb niet zo veel met Monique en ik kan geen komedie spelen. Sorry, kon ik het maar wel. Dan was het allemaal veel makkelijker geweest.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen