Irene Moors opzij gezet door Jan Slagter: ‘Hij belde Dionne Stax’

Irene Moors is na haar eenmalige presentatieklus voor Omroep MAX niet meer gebeld door omroepbaas Jan Slagter. “Volgens mij belde hij met Dionne Stax”, zegt de vroegere televisiester.

Irene Moors en Dionne Stax © NPO

Het moet best even slikken zijn voor Irene Moors dat ze zo gemakkelijk in de vergetelheid is geraakt bij de tv-bazen in Hilversum. Ze kreeg in het tv-seizoen 2019/2020 nog een mooie kans van Omroep MAX: toen mocht ze een heel seizoen lang André van Duin vervangen in de Heel Holland Bakt-nabeschouwing Doorbakken.

‘Hij belde Dionne’

Maar daarna is Irene niet meer gebeld door omroepbaas Jan Slagter. “Nee. Of ik moet het telefoontje net gemist hebben, maar volgens mij belde hij Dionne Stax”, zegt ze in de Weekend. Dan als een boer met kiespijn: “Haha.”

Voor Irene natuurlijk hartstikke jammer. Omroep MAX is tegenwoordig dé hitomroep van Hilversum. Zo’n beetje alles dat Jan op de buis slingert, is een doorslaand succes. En daar wil de presentatrice natuurlijk graag onderdeel van uitmaken. Helaas had Jan meer oog voor Dionne.

Lege agenda

Hoe zit het met Irene’s werkagenda? Leeg? “Sowieso zijn er allerlei leuke samenwerkingen, maar als je het hebt over iets concreets op tv, dan zijn daar geen plannen voor.”

Wat doet ze dan wel? “Ik ben druk met van alles en nog wat, ik verveel me geen seconde. Ik ben nu meer achter de schermen aan het werk, en dat bevalt op dit moment prima.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen