Linda de Mol moet kijkcijfers Johnny opkrikken: ‘Ik kom eraan!’

Johnny de Mol heeft in blinde paniek zijn beroemde tante gebeld nu het maar niet wil vlotten met de kijkcijfers van zijn talkshow HLF8. Gelukkig zei ze ja: volgende week schuift Linda aan.

Johnny de Mol en Linda de Mol © SBS 6

Je kan nog zó’n almachtige vader hebben en zó zeker zijn van je plekje, maar de kijker is niet te koop. En voorlopig kijkt die niet naar de talkshow van Johnny de Mol. Dinsdag keken er zelfs nog maar 145.000 mensen naar zijn programma HLF8. De redder in nood is in aantocht: Linda de Mol schuift volgende week aan.

Slechte kijkcijfers

Wat vindt Linda ervan dat Johnny zo beroerd scoort? Aan Telegraaf TV: “De kijkcijfers zijn wisselend. De ene keer denk je: nou, prima. En de andere keer is het iets minder. Maar de reacties zijn zo leuk en dat gun ik hem zo ontzettend. Hij heeft best een pittige tijd achter de rug en ik ben zo blij dat hij zoveel complimenten krijgt. Iedereen zegt: ‘Hij is zo lekker zichzelf.’”

Linda merkt dat iedereen dolgraag bij Johnny langskomt. “Alle gasten willen komen, hij heeft enorm veel goodwill, iedereen komt daar zitten. Ook omdat je weet dat niet continu het vuur aan je schenen wordt gelegd. De bedoeling is dat het een gezellig gesprek wordt en die sfeer heeft het programma. Ik ben apetrots op hem, echt waar.”

Linda komt langs

Zelf gaat Linda volgende week ook even buurten bij Johnny’s ons-kent-ons-feestje. “Ik ga volgende week gezellig bij hem zitten. Ik kom bij hem te gast, ja.”

Gaan ze het nog bonter maken? Samen een talkshow presenteren bijvoorbeeld? “Dat weet ik niet. Daar heb ik eigenlijk nog nooit over nagedacht. Het zou kunnen. Alles kan. Ik heb wel vaker duopresentaties gedaan. Dat kan heel leuk zijn. Maar hij zit lekker in z’n velletje en ik ga weer lekker de Wintermaand doen. Dat komt ook weer terug.”

Ah, gezellig. Nog meer kritische interviews.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Linda schuift aan bij Johnny: meer ons-kent-ons gaat het niet worden. Welke talkshow ziet u liever?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen