Merel Westrik weet niets over tv-reanimatie: ‘Wel gemiste oproep’

Merel Westrik heeft nog niets gehoord over de vermeende reanimatie van haar tv-carrière. Ze is er ook nog niet over gebeld door Johan Derksen. “Ik heb wel een gemiste oproep”, laat ze weten.

Merel Westrik © Shownieuws

Er wordt achter de schermen enorm hard gewerkt aan de nieuwe dagelijkse talkshow van de mannen van VI. Volgens Johan Derksen zijn er al drie namen gevraagd om vaste gast te worden: Leonie ter Braak, Merel Westrik en Özcan Akyol. Inmiddels heeft Özcan bevestigd dat hij is gepolst, maar Merel weet nog van niets.

Onbekend nummer

Voor de camera van Shownieuws zegt Merel: “Nee, nee. Ik weet ook niet… Nee, ik ben wel gebeld door een onbekend nummer gisteren. Daar ben ik nooit zo prat op, dus dat neem ik meestal niet op. Ik kan me niet voorstellen dat dat Johan was. Nee, ik heb nog niets gehoord.”

Zou ze eraan mee willen werken? “Ik weet niet precies wat ze gaan maken en hoe het eruit gaat zien. Nou ja, laat ze eerst maar eens bellen. Laten ze daar maar eens beginnen.”

Even nabellen

Shownieuws-commentator Evert Santegoeds: “Ik denk dat ze toch dat ene nummer nog even heeft nagebeld om te kijken wie het was, want het is wel een heel leuke klus.”

Wat vindt hij van het idee om elke dag gasten als Merel op te voeren? “Dat kan wel wat worden, want in de zomer was het een groot succes. De verwachtingen zijn hooggespannen dat dat vanaf januari goed gaat lopen.”

Merel weer op tv

Collega Dyantha Brooks: “Het zou toch ook wel leuk zijn om Merel weer wat vaker op tv te zien? Die hebben we een tijdje niet gezien.”

Marije Knevel: “Ze is natuurlijk net moeder geworden van haar dochtertje, dus die heeft even rustiger aan gedaan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Merel Westrik beter bij RTL Nieuws had kunnen blijven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen