RTL Boulevard vraagt hulp van kijkers: ‘Waar is André Hazes jr?’

De zoektocht naar André Hazes jr. wordt opgevoerd. Niet alleen de online roddelkanalen, maar ook Shownieuws en RTL Boulevard zijn inmiddels in touw. “We willen het publiek om hulp vragen.”

Aran Bade en André Hazes jr. © RTL

Waar Patty Brard de verdwenen volkszanger in Shownieuws opriep om een teken van leven te geven, doet nu ook Aran Bade een duit in het zakje. De sterjournalist van RTL Boulevard riep de kijkers van het programma gisteren op om te helpen bij de zoektocht naar de spoorloos vermiste André Hazes jr.

‘Kijkers, help ons!’

Waar Boulevard en Shownieuws zich zo druk om maken is onduidelijk, want André heeft drie weken geleden duidelijk aangekondigd om een tijdje rust te nemen vanwege een ‘burn-out’. Kennelijk geloven ze daar bij RTL en SBS ook niet meer in. Volgens showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer is het probleem namelijk geen burn-out, maar een verslaving.

Aran Bade roept de Boulevard-kijker nu op om mee te helpen. “We zouden bijna het publiek om hulp willen vragen, want er is geen glimp meer van André te ontdekken, al sinds half september niet. Het baart ook veel mensen zorgen. Online gaat het ook helemaal los.”

In de garagebox

Er doen allerlei geruchten de ronde. “Hij zou bij Rachel in de garagebox zijn gaan wonen – een heel apart verhaal. Ik ben in dat huis geweest overigens en dat zou kunnen. Het zou ook uit zijn met Sarah van Soelen en de laatste berichten die binnenkomen zijn dat hij in het ziekenhuis zou zijn gesignaleerd met een paniekerige Rachel op de gang.”

Eigenlijk kan Aran er met zijn pet niet bij. “Nou ja, wij zijn natuurlijk als een gek aan het bellen. Het is ook wel vreemd, want normaal hoor je bij André wel dat mensen een selfie hebben gemaakt met hem of hem op straat hebben gezien, maar dat is niet het geval.”

Reactie management

Het management van André laat weten: “Momenteel is André herstellende van een burn-out. Dit heeft tijd nodig. Hij is in goede handen en dit wordt begeleid door zijn therapeuten. Hij ligt niet in het ziekenhuis.”

Aran: “Dat lijkt erop dat hij misschien toch ergens is waar hij zich heeft afgezonderd van de samenleving en van ons.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Aran Bade wil André Hazes jr. opsporen. Goed idee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen