Eva Jinek verbijstert bouwvakkers: ‘Dit is echt heel erg bijzonder’

Eva Jinek verbijstert de bouwvakkers die aan haar nieuwe miljoenenwoning in Abcoude werken. Waar ze rekenden op een arrogante BN’er met een wagonlading dedain, werden ze blij verrast.

Eva Jinek © RTL

Direct na het tekenen van haar miljoenendeal bij RTL is Eva Jinek drie avonden lang met een rammelende portemonnee langs allerlei nieuwbouwprojecten gereden. Uiteindelijk viel haar oog op een kleinschalig project in Abcoude, waar ze een peperdure tweekapper gaat bewonen met vrij uitzicht over het weiland. Volgend jaar wordt het allemaal opgeleverd.

Sleaze and dirt

Weekblad Party is naar het bouwterrein gereden voor wat sleaze and dirt, maar kwam bedrogen uit. “Party sprak de bouwvakkers die druk bezig zijn met het verwezenlijken van Eva’s droomhuis. De mannen spreken vol lof over hun bekende opdrachtgeefster”, schrijft het entertainmenttijdschrift verbaasd.

Eén van de bouwvakkers komt anoniem aan het woord: “Eva komt regelmatig kijken hover we zijn met haar optrekje. Ze echt een leuke en spontane vrouw. Eva is absoluut niet arrogant. Ze is aardig en heeft altijd tijd voor een praatje. Wat wij heel bijzonder vinden is dat ze soms bloemen voor ons meebrengt. Dat is toch een teken van waardering voor ons werk.”

Controlefreak

Eva is door een van haar redacteuren een onzekere controlefreak genoemd. Loopt ze tijdens haar bezoekjes ook neurotisch over het bouwterrein heen? “In het begin maakte ze soms nog wel en nerveuze indruk, maar dat is nu zeker niet meer het geval”, zegt de anonieme bouwvakker.

“Sterker nog, Eva oogt zeer relaxed. We snappen heel goed dat zij en Dexter niet kunnen wachten tot ze hun nieuwe woning kunnen betrekken. Logisch, het wordt namelijk heel mooi en luxe.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Eva Jinek kocht een miljoenenvilla na het tekenen van haar RTL-contract. Sindsdien viert ze vooral vakantie. De buit is binnen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen