Dennis Schouten ontkent liegen over vertrek bij Expeditie Robinson

Dennis Schouten ontkent dat hij heeft gelogen over zijn vertrek bij Expeditie Robinson. Hij moest wel degelijk vanwege neurologische uitval naar het ziekenhuis, laat de presentator weten.

Dennis Schouten © RTL

Het Expeditie Robinson-avontuur was van korte duur voor Dennis Schouten: begin september vertrok hij als allereerste uit het programma. De presentator moest naar het ziekenhuis, nadat hij waarschijnlijk voor de tweede keer was getroffen door een TIA. “Je bent vooral zo teleurgesteld dat het dan weer gebeurt. Ik ben nog zo jong”, legde hij uit bij Humberto.

Bullshitsmoes

Volgens Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden, die nog wel in de race is bij Expeditie Robinson, is Dennis een toneelspeler. Zij is zelf ook wel eens behandeld door het medische team. “Dezelfde doktoren die tegen Dennis zeiden dat hij gewoon door kon gaan, terwijl hij in Nederland een of andere bullshitsmoes vertelde?”, vraagt collega René van Leeuwen.

Daarop antwoordt Sylvana in een programma van Dumpert: “Ja, terwijl hij tegen Humberto verteld had dat het niet kon.”

Rancune

Heel erg gemeen, vindt Dennis het. “Het is een vooraf bedacht een-tweetje uit rancune. Dumpert maakt er de laatste tijd een beetje een sport van om onvriendelijke dingen te zeggen over mij. We kunnen een boel hebben, maar hou het dan wel humoristisch en bij de feiten. Deze week ging dat anders”, reageert hij in RoddelPraat.

Collega Jan Roos: “Zij zegt dus dat jij geen neurologische klachten hebt gehad op dat eiland, maar dat je hebt gefaket.”

Ex-vriendin

Maar waarom dan rancune? Sylvana is een oud-scharrel, legt Dennis uit. “Wat ik vervelend vind: ik heb het pak en beet twee jaar geleden een tijdje leuk gehad met Sylvana. Ze vindt het altijd heel erg als ik het daarover heb. Dat breekt af aan haar imago ofzo.”

Het was volgens Dennis ‘meer dan alleen wippen’. “We gingen ook wel uit eten enzo en we hebben ook jointjes gerookt. We hadden toen ook weleens gesprekken, omdat ik mentale klachten had. Het was twee maandjes leuk.”

Huilen

Dennis wijst erop dat Sylvana op de set van Robinson nog moest huilen om zijn vertrek. “Het gebeurde ’s nachts en zij zijn er ook niet bij als je naar de dokter gaat. Dan wordt er gezegd: ‘Je gaat weg, want je gaat naar het ziekenhuis op het vasteland.’ Dat heb ik toen verteld en toen begon ze te huilen. Toen ging ik naar het ziekenhuis en daarna naar huis.”

“Als je het altijd samen over van alles hebt gehad, vind ik het wel heel pijnlijk dat… Ze is gefrustreerd omdat we grapjes over haar hebben gemaakt. Dan zegt ze heel simpel: ‘Hij heeft helemaal geen tia gehad, dat heeft hij bedacht!’ Ik heb dat ook nooit gezegd. Ik had neurologische uitval en de bloeddruk was niet goed. Daardoor moest ik weg.”

“Ik vind het dan wel heel kinderachtig dat je elke keer dingen gebruikt die niet waar zijn.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Dennis Schouten loog over zijn vertrek bij Expeditie Robinson?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen