Dansmarathon leeft totaal niet: ‘Iedereen zenuwachtig bij Talpa’

Voor het eerst in de geschiedenis wordt SBS 6 deze week vijftig uur lang leeggeveegd voor één tv-programma: De Dansmarathon. Bij Talpa is men zenuwachtig, want niemand praat er nog over.

Wendy van Dijk en Jan Versteegh © William Rutten

Het moet een historisch tv-spektakel worden: vijftig uur lang gaan koppels met elkaar dansen en het laatst overgebleven danspaar pakt 100.000 euro. En daarvoor wordt SBS 6 – op Hart van Nederland en Shownieuws na – leeggeveegd. Het is een prestigeproject voor John de Mol, die van donderdag- tot en met zaterdagavond present zal zijn bij de opnames.

Zenuwen bij Talpa

John is er zó op gebrand dat dit gaat scoren dat hij afgelopen weekend een groot interview gaf aan De Telegraaf, maar helaas voor de mediamiljardair is alleen de alinea over zijn huwelijk in Parijs opgepikt door de showmedia. Ondertussen heeft, buiten de studio van Shownieuws om, werkelijk niemand het over de aanstaande Dansmarathon.

Volgens Albert Verlinde is men bij Talpa behoorlijk zenuwachtig. “Iedereen is ook best wel zenuwachtig binnen Talpa, van: wat gaat er gebeuren? Wordt het een succes of niet? Maar John doet er alles voor”, vertelt hij in Shownieuws.

Op audiëntie

Ook Albert vindt het opvallend dat John zich heeft laten interviewen door een van zijn knechten, Evert Santegoeds. “Onze collega Evert Santegoeds is op audiëntie geweest bij de grote De Mol en om een reden natuurlijk, want op donderdag begint die grote Dansmarathon.”

“John wil natuurlijk dat we met z’n allen weten dat dat gebeurt; zo slim is hij ook nog wel, dus hij heeft gewoon de pagina Privé gepakt om voor het eerst over zijn huwelijk te praten.”

‘John wil héél graag’

Tooske Ragas verbijsterd tegen Albert: “Maar dan wil hij wel héél graag dat die Dansmarathon echt veel aandacht krijgt, want hij praat echt nooit over Els en de liefde.”

Albert: “Ja, dan zet hij zichzelf als joker in.”

Wendy reageert

Shownieuws besteedt werkelijk elke avond aandacht aan de Dansmarathon. Evert Santegoeds gisteren tegen studiogast Wendy van Dijk: “Gaat het al een beetje leven? Merk je dat als je ergens bent?”

Wendy stamelend: “Ja, ik heb wel het idee dat dat leeft ja. Ja, absoluut, ja. En ik vind die koppels ook allemaal zo leuk.”

Dat wordt duimendraaien bij SBS 6.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen