John de Mol vierde vrijgezellenfeest in Maastricht: ‘Allerlei kroegen!’

John de Mol is in augustus in het diepste geheim getrouwd in Parijs. Daaraan voorafgaand vierde hij in Maastricht zijn vrijgezellenfeest. “Daar hebben we allerlei kroegen bezocht”, vertelt hij nu.

John de Mol © NPO

Ze zijn al dertig jaar een stel, maar gaven elkaar pas eind augustus het jawoord: John de Mol en zijn grote liefde Els Verberk. Het nieuws werd destijds naar buiten gebracht door Evert Santegoeds, een van Johns lakeien, en daar geeft hij vandaag ook een groot interview aan voor De Telegraaf.

Rothschildt-kasteeltje

Evert, die in 2018 nog twee weken op non-actief werd gezet door John omdat hij een Talpa-nieuwtje verklapte, loopt tegenwoordig weer volledig in de pas en nu mag hij zijn grote baas interviewen. De aanleiding voor het gesprek met John is de nieuwe SBS 6-show De Dansmarathon, maar ook zijn huwelijk met Els komt eventjes aan bod.

Het waren geweldige dagen in Parijs, vertelt John in de krant. “Een wonder trouwens, dat het geheim gebleven is. Terwijl we ons niet hebben verstopt. Op vrijdag was de plechtigheid in dat De Rothschildt-kasteeltje. Daar hebben wel wat Nederlandse toeristen er iets van meegekregen, heb ik het idee.”

Talpa-elite

John en zijn aanhang waren alweer thuis toen die ooggetuigen van zich lieten horen, vertelt hij. “We hebben daar met z’n allen, met vijftig man, door de stad gefietst en werden er zelfs nog gespot door iemand die hier bij Talpa de sponsoring doet.”

Die medewerker keek wel even raar op toen de Talpa-elite voorbij kwam fietsen. “Die zag eerst Linda, toen Jeroen van der Boom, en toen ook nog Anita Meyer en Johnny voorbij fietsen en dacht: wat is híer aan de hand!? Maar ik heb ook nog een vrijgezellenavond gehad, in Maastricht nota bene.”

Vrijgezellenavond

Hoe heeft hij die vrijgezellenavond gevierd? “Daar hebben we allerlei kroegen bezocht, waar Jeroen dan meteen Lang zal hij leven begon te zingen. Dus de mensen daar dachten: oh, die is jarig, en schonken er verder geen aandacht aan.”

“Dat ging dus ook goed. Zo zie je maar, als je heel open doet, valt iets nauwelijks op.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

John de Mol veegt SBS 6 vijftig uur leeg voor De Dansmarathon. Gaat het werken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen