Angela de Jong vindt dat Linda de Mol van haar voetstuk valt

Angela de Jong vindt dat SBS 6 de laatste tijd wel heel veel inspiratieloze tv-shows lanceert. Dat Linda de Mol zich daar nu ook in laat meesleuren vindt ze buitengewoon teleurstellend.

Angela de Jong en Linda de Mol © NPO, RTL

Het is volgens Angela de Jong goed dat SBS 6 in vergelijking met RTL 4 zoveel nieuwe programma’s lanceert, maar ze vindt het wel vaak inspiratieloos en een herhaling van zetten. Zo presenteerde Wendy van Dijk gisteren een wel heel erg matige rip-off van Ik Hou Van Holland. En daar zijn de kijkcijfers dan ook naar.

Teleurgesteld in Linda

Ook Linda de Mol blijkt er niet aan te ontkomen, schrijft Angela in haar column in het AD. “Linda, die ik als het gaat om creativiteit en de tijdgeest aanvoelen op een voetstuk heb staan. Linda, de tv-koningin voor wie je speciaal de tv aanzet als ze zegt dat ze ‘een ontzettend leuk programma’ heeft verzonnen.”

Angela vindt de nieuwe Linda-show De Dating Quiz echter zwaar teleurstellend. Ze vindt het een bij elkaar gejat format, geïnspireerd op datingshows als Op Goed Geluk en Love Letters. “En voilà, dan heb je kennelijk ‘een door jou bedacht’ format waar je hoog over opgeeft tijdens een bezoek aan de talkshow van je neefje Johnny.”

Linda-onwaardig

Echt Linda-onwaardig, vindt Angela. “Het zou mijn eer te na zijn. En dat zou het voor iemand met haar status ook moeten zijn. Maar kennelijk heeft zelfs zij niemand in haar omgeving die nog kritisch tegen haar durft te zijn.”

Dat begint inmiddels een familiekwaaltje te worden, aldus Angela. “Omdat haar broer ook al jarenlang last heeft van hetzelfde gebrek.”

Tegenspraak

Naar eigen zeggen hoopt Angela van harte dat Johnny de Mol wél tegenspraak duldt, want dat heeft zijn talkshow HLF8 volgens haar hard nodig.

HLF8 zal vanwege Johnny’s positie als zoon van de baas niet snel van de buis worden gehaald, maar de kijkcijfers zijn slecht. Bar slecht.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wordt het tijd dat Linda de Mol een tv-pauze neemt en zich bezint over een volgende stap?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen