Rick Romijn prijst Yvonne Coldeweijer: ‘Beter dan Boulevard’

Rick Romijn vindt dat Yvonne Coldeweijer een aanwinst is voor de showmedia. Hij stelt dat de showbizzwatcher, ook wel bekend als Alberta Verlinde, eigenlijk nog beter is dan RTL Boulevard.

Rick Romijn en Yvonne Coldeweijer © Radio Veronica, YouTube

Yvonne Coldeweijer is in rap tempo een van de belangrijkste namen in de showmedia geworden. Toen ze ruim een week geleden op Instagram riep dat André Hazes jr. met een bepaalde vlucht zou arriveren op Schiphol, snelden alle traditionele showmedia zich direct naar de luchthaven. Van RTL Boulevard tot Shownieuws en van Story tot de Privé.

‘Gatver!’

Aanvankelijk deden al die traditionele showmedia lacherig over Yvonne, maar ondertussen lepelt ze de ene na de andere showbizzprimeur op en krijgt ze bij RTL en SBS ook de credits die ze daarvoor verdient. Momenteel weet ze de tongen te roeren met haar onthulling dat André Hazes jr. het uitgemaakt heeft met Sarah van Soelen.

Een fragment uit het filmpje waarin Yvonne dat vertelt, werd vanochtend uitgezonden in het programma van Wilfred Genee op Radio Veronica. Daar reageerde nieuwslezeres Florentien van der Meulen in eerste instantie negatief op Yvonne: “Ze had even d’r neus moeten snuiten, gatver! Wie? Dat mens!”

‘Beter dan Boulevard’

Rick Romijn, de sidekick van Wilfred, sprong daarop direct in de bres voor Yvonne. “Die is hartstikke goed hoor. Over die Yvonne wordt een beetje lacherig gedaan, maar zij is beter dan RTL Boulevard, Shownieuws en alle roddelbladen bij elkaar.”

Mede-sidekick Niels van Baarlen: “Ja, maar zij is toch een soort hetze tegen Hazes aan het voeren?”

Rick: “Nee, helemaal niet. Zij vertelt alleen maar de waarheden.”

Florentien: “Ik denk wel dat wat zij zegt dat het klopt.”

Goede bronnen

Volgens Rick heeft Yvonne heel goede bronnen. “Ze heeft het non-stop bij het juiste eind.”

Niels: “Maar waarom is zij zo tegen hen?”

Rick: “Nee, ze zegt gewoon wat ze weet. Zo is het gewoon.”

Gefixeerd op Hazes

Niels: “Zij zit zo te hakken dat ik denk: waar maak je je druk over? Waarom ben je zo de hele dag druk met die Hazes-familie? (…) Waar zit de pijn met Hazes? Wat is het idee? Waarom is zij zo gefixeerd op de Hazes-familie? Waarom?”

Florentien: “Omdat wij het willen horen.”

Precies, André is gewoon werk voor Yvonne. Net zoals al het geroddel over André op Radio Veronica ook werk is voor Niels.

Lees ook

Yvonne Coldeweijer ziet invloed groeien, jaagt alle showmedia aan (18 oktober)

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De traditionele showmedia deden lacherig over Yvonne Coldeweijer, maar stonden wel massaal op Schiphol. Hypocriet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen