Angela de Jong adviseert RTL 4 om Lieke van Lexmond te ontslaan

Angela de Jong denkt dat RTL 4 er beter aan doet om Lieke van Lexmond de laan uit te sturen. Haar ‘dubieuze’ handel doet volgens de AD-diva afbreuk aan het imago van de familiezender.

Angela de Jong en Eva Jinek © RTL, NPO

Lieke van Lexmond, die getrouwd is met een steenrijke man, ligt enorm onder vuur vanwege haar zweverige handel in maankalenders en ‘helende’ edelstenen. Zij en haar maanzusje Jetteke zijn ontmaskerd door het NPO-programma Keuringsdienst van Waarde: ze bleken nepstenen te hebben verkocht op hun site.

Halve oplichter

Naast haar baan als onderdeel van de ‘Moon Sisters’ is Lieke ook nog gewoon actief voor RTL 4, waar ze het gezicht is van The Voice Senior. “Ik ben heel benieuwd of RTL het nog een goed idee vindt om iemand met het imago van dubieuze kwakzalver en halve oplichter in zijn presentatieteam te handhaven”, schrijft Angela de Jong in het AD.

RTL kan Lieke prima missen, denkt Angela. “Lieke is voor de zender lang niet zo beeldbepalend als Eva Jinek of Chantal Janzen, ze is zelfs geen Caroline Tensen en staat in de hiërarchie nog onder Bridget Maasland.”

Idioot

Angela wijst er echter wel op dat Lieke als het gezicht van The Voice Senior ‘een prominente vrijdagavondshow’ maakt voor RTL 4. “Wat op zich ook al idioot is: een antivaxer tussen ouderen die juist zo moeten oppassen voor het coronavirus.”

Moet RTL er juist niet voor kiezen om Lieke wat meer werk te geven? Door de eeuwige reservebank is ze immers al die gekke dingen gaan doen. “Ze heeft tien maanden per jaar geen reet te doen en dan zoekt een mens afleiding. Maar dat is natuurlijk wel het domste wat RTL nu kan doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Lieke van Lexmond de laan uit worden gestuurd door RTL?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen