Jack Spijkerman deelt valse sneer uit aan Fred van Leer

Jack Spijkerman deelt een behoorlijk valse sneer uit aan Fred van Leer, die dit jaar een van de drie kanshebbers was voor een Zilveren Televizier-Ster. Zwaar onterecht, vindt de oud-tv-ster.

Fred van Leer en Jack Spijkerman © SBS, NPO

Het is voor Jack Spijkerman een raadsel waarom Fred van Leer dit jaar samen met André van Duin en Arjen Lubach genomineerd was voor de Zilveren Televizier-Ster. “Die nominatie van Fred van Leer snap ik niet helemaal. Ik weet niet eens wat hij presenteert”, aldus de vroegere Kopspijkers-ster in weekblad Weekend.

Jack sneert naar Fred

Fred is absoluut niet op zijn kwaliteiten in die top drie terechtgekomen, sneert Jack. “Misschien hebben mensen uit medelijden op hem gestemd, omdat hij een moeilijke tijd heeft gehad?”

Jack vraagt zich af of Televizier niet wat moet doen aan dit soort onterechte nominaties. “Om er nou helemáál een publieksprijs van te maken? AvroTros mag op de kandidatenlijst zelf ook programma’s zetten en eraf halen. Het publiek heeft daaruit gekozen.”

Populariteitspoll

Een tv-prijs zou moeten gaan om kwaliteit en niet om populariteit, vindt Jack. “Het is geen populariteitspoll, het is ’n keuze voor kwaliteit.”

Hij is er wel blij mee dat De Kinderen van Ruinerwold de Gouden Televizier-Ring heeft gewonnen. “Zo’n documentaire als Ruinerwold wordt niet het best bekeken, maar daarbij gaat ’t om de kwaliteit, gelukkig.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoort Fred van de Leer bij de drie beste mannelijke tv-presentatoren van Nederland?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen