Johan Derksen: ‘Laat André Hazes jr. lekker zoek blijven!’

Johan Derksen begrijpt niet waarom de showmedia zich zo druk maken om de afwezigheid van André Hazes jr. Hij vindt het eigenlijk wel heel erg prettig. “Laat hem lekker zoek blijven!”

Lil' Kleine, André Hazes jr. en Johan Derksen © Instagram, SBS

André Hazes jr. is een maand plotseling verdwenen uit de media, officieel omdat hij een ‘emotionele burn-out’ zou hebben. Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer heeft in de afgelopen weken echter gedetailleerde informatie gedeeld over een vermeende cocaïneverslaving en het afkicken daarvan.

‘Wat kan mij het schelen?!’

De afgelopen weken hebben diverse media zich de vraag gesteld waar André nou gebleven is, maar Johan begrijpt dat niet. “Ik zit ’s ochtends de krant te lezen en dan blader je de krant door. Dan is er eerst weer rumoer om André Hazes jr. die zoek is of ergens bij zijn moeder in de garage zit. Wat kan mij het schelen waar André Hazes jr. zit?”

Als het aan Johan ligt houdt André zich gedeisd. Niet voor nog een maand of het hele jaar, maar voor altijd. “Laat hem zoek blijven de rest van zijn leven!”

Sneer aan Giel Beelen

Johan heeft ook de ophef over Giel Beelens dubieuze druppelbusiness meegekregen. “Belachelijk, hè? Hoe diep kan iemand zinken? Heeft geen luisteraars meer als diskjockey en dan gaat hij van die rare druppeltjes aanbevalen. Ik geloof daar niet in. Als je in Nederland afgebrand wil worden, dan moet je dit soort gekke dingen doen.”

Giel is in de voetsporen getreden van de zweverige Lexmond-zusjes. “Ik maak me er helemaal niet druk om. Die twee hittepetitten ook. Laat ze lekker.”

Vreselijke zoontjes

Al die BN’ers hangen Johan volledig de keel uit. “Dan krijg je die twee vreselijke zoontjes van die Dries uit de P.C. Hooftstraat, waar altijd nieuws om is. Dan Brigitte of Bridget Maasland die dan zegt door wie ze nu weer gepakt is. Dan denk ik: kom op zeg, dat vind ik een non-nieuws.”

“Niet te geloven! Je wordt er onder bedolven, hè?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Johan Derksen is opvallend mild over de familie De Mol. Veelzeggend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen