André Hazes jr. annuleert nog meer concerten: ‘Hij zit in Alicante’

Het blijft maar afzeggingen regenen uit het kamp-André Hazes jr. Het gaat kennelijk veel slechter met de zanger dan aanvankelijk gedacht, maar waar is hij? “Hij zit momenteel in Alicante.”

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

André Hazes jr. vertrok drieënhalve week geleden plotseling van het toneel. Een burn-out, zegt zijn management. Een cocaïneverslaving, zegt showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer. Eén ding is zeker: André loopt tonnen mis nu hij het ene na het andere concert annuleert. Ook vandaag regent het weer afzeggingen.

Regent afzeggingen

De grote concerten van André in de Belgische Oktoberhallen, op 30 en 31 oktober, zijn geannuleerd, meldt RTL Boulevard vandaag. En volgens Shownieuws is er ook al een optreden geannuleerd op 26 november (!). Albert Verlinde beweerde eerder dit weekend dat André ook een streep zet door de Holland Zingt Hazes-concerten begin november.

Het kan niet anders of André is er heel slecht aan toe. Geen enkele artiest laat zonder valide reden honderdduizenden euro’s liggen aan optredens. Toch is er nog steeds heel veel onduidelijk over zijn gezondheidstoestand. Er gaan veel geruchten rond, maar over één ding zijn veel mensen het wel eens: een burn-out kan het bijna niet zijn.

‘André zit in Alicante’

Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, die meerdere Hazes-nieuwtjes als eerste heeft onthuld, deelt vanochtend nieuwe informatie over de volkszanger. “Het mysterie ontrafeld: momenteel zit André in Alicante, Spanje. Zoals ik al eerder vertelde is hij een paar weken geleden gestopt bij de afkickkliniek in Malaga. Waar hij daarna is geweest, is onduidelijk.”

Maar nu is dus in Alicante, aldus Yvonne. “Waarschijnlijk begonnen an een ander traject. Zijn neef Djarno is vrijdag ook naar hem toe gevlogen en is nu weer thuis. Gerucht gaat dat Sarasoel deze week naar hem toe zal gaan. De kans is groot dat hij niet zal optreden de komende tijd en eerst even aan zichzelf wil werken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat het goed mis is met André Hazes jr?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen