Rogier Smit haalt schouders op voor RTL: ‘Engelse tv wil me hebben’

Rogier Smit maalt er niet om dat RTL geen programma’s meer met hem en zijn ex-liefdespartner Frank Jansen wil maken. Volgens hem is er interesse vanuit de Engelse televisiewereld.

Rogier Smit © Michel Schnater

RTL 4 moet er niet aan denken om nog een programma met Frank Jansen en Rogier Smit te maken. De zender heeft met het duo een extreem dure kat in de zak gekocht. De twee realitysterren zijn in zó’n ordinaire vechtscheiding terechtgekomen, dat je daar als familiezender niet meer mee geassocieerd wil worden.

Naar Engelse tv?

Het resultaat is dat Frank en Rogier nu elke maand weer 45.000 euro overgemaakt krijgen, zónder daar iets voor hoeven te doen. In de komende veertien maanden worden ze daardoor slapend zo’n zes ton rijker.

De grote vraag is: kan Rogier eigenlijk nog wel zonder de aandacht nu RTL hem keihard laat vallen? “Een tijdje terug ben ik benaderd door een headhunter uit de Engelse tv-wereld. Ik weet niet of het wat wordt, maar ik heb twee gezonde benen, twee gezonde armen en een gezond stel hersens”, vertelt hij in Veronica Superguide.

Wc’s schoonmaken

Daarmee wil Rogier zeggen dat hij eigenlijk íeder werk zou kunnen doen. “Er is niets waar ik me te goed voor voel. Als ik borden moet wassen of wc’s schoonmaken, ook prima. Maar wel met een leuk team!”

Rogier is namelijk een mensenmens. “Mijn motto is: ‘I don’t collect art, I collect people.’ Zelfs als ik onder een brug zou wonen met niks, dan zou iedereen in no-time op bezoek komen om slootwater bij me te drinken.”

Geboren entertainer

Voorlopig mikt Rogier op een overstap naar de Engelse televisie. “Toen ik een jaar of tien was, zei ik al dat ik later naar Hollywood wilde. Maar op die leeftijd weet je helemaal niet wat dat betekent. Ik ben denk ik wel een geboren entertainer.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de Engelse televisie Rogier Smit wil hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen