Na Shownieuws ook Telegraaf boos op zoon Bram Moszkowicz

Artiestenmanager Nathan Moszkowicz, de zoon van de gevallen strafpleiter Bram Moszkowicz, krijgt na Shownieuws ook nog eens De Telegraaf over zich heen. “Hij is niet ervaren.”

Nathan Moszkowicz © YouTube

Er wordt in Shownieuws, waar Bram Moszkowicz vaste deskundige is, regelmatig geklaagd over Nathans slechte omgang met de pers. Als er iets is met één van zijn talenten, waarvan Lil’ Kleine de meest beroemde is, dan geeft hij geen thuis. Ook nu zijn talent Bilal Wahib onder vuur ligt, laat Nathan niets van zich horen.

Mooi-weer-manager

Albert Verlinde is het goed zat, liet hij gisterenavond laat weten in Shownieuws. “Dan kom je toch weer bij die eeuwige Nathan Moszkowicz uit, hè… Vorige week is in Shownieuws al gezegd dat die manager een soort mooi-weer-manager is. Die is er alleen als er goed nieuws is en als er geen goed nieuws is, dan hoor je hem niet.”

De stiefmoeder van Nathan, Nienke Hoogervorst, is nu de advocaat van Bilal. Ze zitten vanavond samen bij Beau. “Ik denk dat er vandaag in huize Moszkowicz echt ontzettend druk gepraat is tussen Nathan, Bram en Nienke Hoogervorst, want Nienke is nu de advocaat van Bilal geworden en die heeft aan het eind van de dag ook met ons gesproken.”

Telegraaf boos

Tv-kenner Rob Goossens van De Telegraaf vindt het belachelijk dat Nathan geen thuis geeft. “Het management is oorverdovend stil en dat is toch wel opvallend. De manager van Bilal en ook Oussama is Nathan Moskzowicz. Je denkt: die naam Moszkowicz kennen we, en dat klopt ook, want Nathan is de zoon van Bram Moszkowicz.”

Het is een onervaren jongen, aldus Rob. “Nathan is 27 of 28, niet superervaren, maar heeft wel grote sterren in zijn stal, waaronder Lil’ Kleine. Die is vandaag ook volstrekt onbereikbaar, wat heel gek is. Juist op het moment dat het slecht gaat met een van jouw mensen, moet je er als manager alles aan doen om de situatie te redden.”

Helaas

Rob: “Dan zie je toch wel weer: Nathan heeft een beetje in het wereldje de reputatie dat hij hartstikke leuk is als alles goed gaat, maar op het moment dat het even wat minder wordt, is hij niet meer bereikbaar en kun je hem niet meer vinden. Dat is eerder met Lil’ Kleine gebeurd en dat zien we nu helaas weer met Bilal.”

Er is in elk geval genoeg reden om te reageren, meent Rob. “Ik heb nog nooit eerder gezien dat zo snel een carrière verwoest werd. Als je ziet wie er vandaag al afstand hebben genomen van Bilal.”

Onverstandig

De manier waarop Nathan hiermee omgaat is onverstandig, zegt voormalig spindoctor Kay van de Linde in De Telegraaf. “Helaas zie je vaker dat artiestenmanagers niet gespecialiseerd zijn in crisiscommunicatie.”

“Wat er ook gebeurt, je moet altijd een verhaal hebben. Dat kan zelfs een heel simpele verklaring zijn waarin je alleen zegt dat je alles gaat onderzoeken.”

Fragment

De Telegraaf probeerde verhaal te halen bij het kantoor van Bilal, maar stond daar voor een dichte deur, zo is hier te bekijken.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen