Wilfred Genee verbijsterd door sms’je van Bridget Maasland

Wilfred Genee is na het dramatische overlijden van zijn vader enorm verrast door Bridget Maasland. Geen enkele andere tv-collega stuurde hem zo’n lief berichtje als zij, aldus de presentator.

Wilfred Genee en Bridget Maasland © RTL Boulevard

Het was een inktzwarte zomer voor Wilfred Genee. Na zijn serie uitzendingen van De Oranjezomer gebeurde er iets dramatisch: zijn moeder viel thuis van de trap en zijn vader dacht onterecht dat ze ter plekke was overleden. Daardoor kreeg hij een hartaanval en kwam hij te overlijden. Zijn moeder herstelt momenteel nog van de val.

IJskoude Bridget

Wilfred is na een lange afwezigheid weer teruggekeerd in zijn ochtendshow op Radio Veronica. Daar werd door de zeer talentvolle radiomaker Theun Herder een grapje gemaakt over Bridget.

Theun: “Bridget Maasland deed afgelopen weekend hetzelfde als Céline van de middagshow altijd doet. Die bezorgt Freezlab, een soort gigantische vriezer. Nou, Bridget Maasland in een gigantische vriezer… Als je daar de ironie niet van begrijpt…”

Wilfred in de bres

Vervolgens sprong Wilfred in de bres voor de geplaagde Bridget. “Ja, nou ja, toch moet ik eerlijk zeggen: ik heb net verteld dat ik allemaal lieve reacties heb gekregen en de meest lieve reactie kwam van Bridget. Dat meen ik serieus. Die was echt zo verschrikkelijk aardig.”

“We zijn niet altijd even aardig geweest over haar, want we zijn wel eens kritisch met dit soort grappen, maar Bridget was echt verschrikkelijk lief. Dat moet ik er wel even bij zeggen.”

Stuk warmer

Theun: “Het is ook goed om af en toe je mening bij te stellen, hè?”

Wilfred: “Ja, niet dat ik ooit problemen had met Bridget, maar omdat we dit soort grappen maken… Ik denk – en dat geloof ik ook echt, voor zover ik Bridget ken – dat ze een stuk warmer kan zijn dan wij met z’n allen denken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke BN'er vindt u killer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen