Voorspelbaar: Shownieuws zwijgt over ‘overspelige’ Wendy van Dijk

Wendy van Dijk heeft gisteren haar eerste interview gegeven sinds het uitkomen van haar affaire met Robbert Boekema. Wat ze erover te zeggen had? Niets. Ze werd er niet eens naar gevraagd.

Wendy van Dijk © Shownieuws

Het is voor Wendy van Dijk behoorlijk pijnlijk. Door een rechtszaak die ze heeft aangespannen tegen haar voormalig zakenpartner Robbert Boekema is volgens RTL Boulevard ‘zwart op wit‘ komen te staan dat ze wel degelijk een liefdesaffaire met elkaar hebben gehad. De showrubriek pakte er op vrijdagavond groot mee uit.

Shownieuws zwijgt

Wendy’s affaire is pikant, omdat zij én Robbert die altijd ontkend hebben. Het gerucht werd begin 2019 gebracht door Albert Verlinde, vlak nadat bekend werd dat de presentatrice en haar man Erland Galjaard in een huwelijkscrisis zaten. Nu, tweeënhalf jaar later, blijkt volgens Boulevard keihard dat Wendy wél aan Robbert heeft gesabbeld.

Leugens en bedrog: ook concurrent Shownieuws smult er gewoonlijk van. Totdat het een van de vriendjes van de show betreft natuurlijk. En daarom heeft de showrubriek er helemaal niets over gevraagd toen ze Wendy gisteren spraken bij de Amstel Gold Race. Met wie ze meedeed aan die racewedstrijd? Anouk Smulders, deskundige in Shownieuws.

Wendy wordt gespaard

Ook na afloop van het item over Wendy in de Amstel Gold Race werd over dit shownieuws gezwegen door presentatrice Tooske Ragas en deskundigen Bart Ettekoven, Natacha Harlequin en Patty Brard. Het is evident dat zij stuk voor stuk volledig op de hoogte zijn van de onthullingen van RTL Boulevard.

De reden dat Shownieuws het nieuwtje compleet doodzwijgt laat zich raden. Niet alleen is Wendy hun SBS 6-collega, maar ook is haar man Erland Galjaard als adviseur verbonden aan de Talpa-top. Oftewel: BN’er-gelik, zoals we dat wel vaker van Shownieuws gewend zijn.

Lees ook

RTL Boulevard ontdekt: ‘Wendy van Dijk is inderdaad vreemdgegaan’ (gisteren)

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Shownieuws niet durft te berichten over Wendy van Dijk, omdat haar man Erland Galjaard in de Talpa-top zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen