RTL Boulevard ontdekt: ‘Wendy van Dijk is inderdaad vreemdgegaan’

Ontzettend pijnlijk voor Wendy van Dijk: door de rechtszaak die ze heeft aangespannen tegen Robbert Boekema, ligt nu op straat dat ze wel degelijk is vreemdgegaan van Erland Galjaard.

Robbert Boekema, Wendy van Dijk en Erland Galjaard © RTL Boulevard

Robbert Boekema en Wendy van Dijk hebben jarenlang samengewerkt aan hun fitnessapparaatje DISQ. Uiteindelijk kregen ze knallende ruzie en eindigde hun professionele samenwerking. Het werd medio 2020 allemaal breed uitgemeten in de pers. Anderhalf jaar daarvoor waren Robbert en Wendy ook al in het nieuws, maar dan om een heel andere reden.

Affaire met Robbert

Vlak nadat Wendy en haar man Erland Galjaard in januari 2019 naar buiten brachten dat ze in een huwelijkscrisis verkeerden, onthulde Albert Verlinde namelijk de vermeende reden daarvan: een affaire met Robbert.

Albert destijds: “Het schijnt misgegaan te zijn bij de marathon van Chicago, waar het gezelliger werd dan de bedoeling was. Toen had Erland ook zoiets van: ik ben er klaar mee met het gedoe.”

Er volgde een stevige ontkenning. “Albert wil natuurlijk een beetje sensatie hebben, dat hoort er kennelijk bij. Ik denk dat hij wat reclame nodig had voor z’n nieuwe programma”, riep Robbert.

Vreemdgaande Wendy

Doordat Wendy en Robbert nog altijd juridisch met elkaar overhoop liggen, is nu alsnog naar buiten gekomen dat Wendy de pielemuis van Erland kortstondig heeft ingeruild voor die van Robbert. Er is door RTL Boulevard namelijk een vonnis opgevraagd waaruit dit zou blijken.

Tv-kenner Rob Goossens: “Wij kregen dus lucht van het feit dat er een vonnis is uitgesproken. De crimeredactie heeft er toen naar gevraagd bij de partijen die betrokken waren. Die wilden niets zeggen. Uiteindelijk heeft de rechtbank vandaag dan na enige druk van onze crimeredactie gezegd: ‘Oké, we publiceren dat vonnis.'”

Relatiebreuk

Robbert heeft volgens dat vonnis verklaard dat zijn zakelijke relatie met Wendy is bekoeld door hun liefdesbreuk. “Robbert heeft nu in de rechtbank gezegd dat hun relatiebreuk daaraan ten grondslag ligt. Dat is opvallend, want in de periode dat dit speelde zijn Wendy en Erland uit elkaar gegaan. Ze hebben gezegd dat ze gingen scheiden”, aldus Rob.

Volgens Boulevard ‘staat zwart op wit dat Wendy en Robbert een liefdesrelatie hebben gehad’. Rob: “Er werd destijds ook al geroepen dat Robbert Boekema er iets mee te maken zou hebben. Nu heeft hij het dus in de rechtbank gehad over hun relatiebreuk. Dat lijkt te bevestigt dat zij elkaar in die periode niet alleen op zakelijk gebied zagen.”

Hysterica

Stoute Wendy toch! Twintig jaar geleden veranderde ze nog in een hysterica toen Xander de Buisonjé van haar vreemdging en nu blijkt ze er zelf ook wel pap van te lusten.

Eerder ging ook al het gerucht dat Wendy zou zijn vreemdgegaan met Thijs Römer. Dat werd laatst weer opgerakeld door Alberta Verlinde. “Thijs en Wendy hadden s*ks in een kamertje, terwijl Erland daar gewoon boven sliep!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Wendy van Dijk een sympathieke presentatrice?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen