Johan Derksen: ‘Humberto Tan heel slecht als Champions League-host’

Johan Derksen vindt dat Humberto Tan het niet best doet als presentator van de Champions League-uitzendingen op RTL 7. “Het lijkt echt helemaal nergens op”, aldus de Veronica Inside-ster.

Humberto Tan © RTL

Het is even behoorlijk wennen voor alle betrokkenen: de Europa League is sinds dit seizoen verhuisd van RTL 7 naar Veronica en de Champions League juist van Veronica naar RTL 7. Aangezien de Champions League een stuk prestigieuzer is dan de Europa League, heeft RTL Humberto Tan opgetrommeld voor de presentatie.

Humberto schittert

Er was deze week volop voetbal op tv en Humberto schittert nu als presentator van de sportuitzendingen op RTL 7. Ook Johan Derksen heeft ernaar gekeken, maar hij is niet onder de indruk.

Zijn collega Wilfred Genee probeerde het gisteren nog een positieve draai te geven, toen hij samen met Johan in een voetbaluitzending zat op Veronica: “Hoe vond je de uitzendingen? Het zag er mooi uit het decor enzo, hè? Ik vond het er mooi uitzien het decor.”

Johan kritisch

Nou, daar denkt Johan anders over. “Ja, maar het is niet gebruikelijk dat we wat zeggen van collega’s, maar het leek nergens op. Het leek nergens op met dat tafeltje. Nee, het leek helemaal nergens op.”

“Die Humberto kan dat helemaal niet. Die heeft geen kennis. En dan die Kuyt, die open deuren in zit te trappen. Die Wesley probeert er nog wat van te maken. Daarvoor heb ik Ron Vlaar met Jan gezien en dat leek ook nergens op.”

Fragment

Het fragment waarin Johan zijn kritiek uit:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Naar wie kijkt u liever?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen