Angela de Jong afgeslacht: ‘Hopelijk wordt ze geëlektrocuteerd’

Angela de Jong wordt keihard aangevallen door Bart Nijman. De GeenStijl-ster hoopt namelijk dat de AD-diva ‘op een dag geëlektrocuteerd wordt als ze haar afstandsbediening in bad laat vallen’.

Angela de Jong en Bart Nijman © RTL, BNNVARA

Tv-recensente Angela de Jong staat vrij fanatiek in de wedstrijd als het gaat om vaccinaties en de bestrijding van het coronavirus en dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Ze haalde gisteren in de column ‘De lafbekken die tegen QR-codes zijn, kunnen een voorbeeld nemen aan Sanne Wallis de Vries’ keihard uit naar Douwe Bob.

Hekel aan Angela

Het is juist deze column waar GeenStijl-beroemdheid Bart Nijman zich ongelooflijk aan stoort. Hij is, in tegenstelling tot Angela, fel tegenstander van de QR-maatschappij. “Wederom het onweerlegbare bewijs dat je van teveel televisie écht dommer wordt”, schrijft hij over haar column.

Bart heeft een ongelooflijke hekel aan Angela. “Wel fijn dat iedereen voor de cognitieve dissonantie over z’n eigen lethargische lafheid over vrijheid en rechten bij deze aartsdomme bankaardappel terecht kan om een gratis drogreden voor domme mensen op te halen.”

Bankhangbig

Bijna koos Bart ervoor om een GeenStijl-artikel aan Angela te wijden. “Ik heb nu als kop ‘Bankhangbig neemt het op voor vara-grijze vissenkop’, maar ik heb eigenlijk helemaal geen zin om deze televeeteef iets uit te leggen wat haar door talkshows verweekte brein toch nooit zal snappen.”

Angela is een mak schaap, vindt Bart. “Je hele leven hoor je de bekende analogieën over de glijdende schalen van grondrechten zodra je 1 keer de deur open zet voor de overheid om er eentje te schenden, en nu de overheid precies die deur opent, roept de makke meute: ‘Ja maar het is maar 1 keer en voor een goed doel’.”

Mollig moeke

Bart is kei- en keihard. “Ik vraag me regelmatig af hoe de mens überhaupt ooit democratieën met rechtsstaten en individuele vrijheden wist op te tuigen in weerwil van immer wrokkige meerderheden die geen afwijkende gedachten dulden, maar het afgelopen jaar is het antwoord echt niet nader tot me gekomen.”

“En ik denk niet dat een mollig moeke die bekend is van op televisie vertellen dat ze in de krant schrijft over wat ze op televisie heeft gezien me dichter bij het antwoord zal brengen. God bewaar me wat is Angela de Jong toch een volstrekt overbodige levensvorm.”

Geëlektrocuteerd

Eigenlijk hoopt Bart dat we binnenkort niets meer van Angela horen. “Ik hoop dat Angela de Jong op een dag geëlektrocuteerd wordt als ze haar afstandsbediening in bad laat vallen. Veel meer dan de 1.2 volt uit een paar AAA-batterijen kan er niet nodig zijn om dat zwakstroombrein te frituren.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen