Kijkcijferwinnaar Rob Kemps krijgt veeg uit pan van Angela de Jong

Rob Kemps krijgt een veeg uit de pan van Angela de Jong, de meest gevreesde vrouw van Hilversum. Ze is namelijk niet zo onder de indruk van zijn ‘schreeuwende’ debuut op SBS 6.

Rob Kemps © William Rutten

Zijn deelname aan De Slimste Mens heeft heel veel gebracht voor Rob Kemps. Hij heeft bijvoorbeeld een lucratief contract getekend bij SBS 6, waar afgelopen weekend zijn eerste show The Wheel in première ging. Het programma versloeg alle concurrentie, ook de programma’s van de grote concurrenten NPO 1 en RTL 4.

Schreeuwende Rob

Helemaal jubelen kan Rob niet, want hij heeft een negatieve recensie van Angela de Jong aan zijn broek hangen. De tv-diva loopt al jaren met voorgeknoopte touwen over het Media Park, dus Rob moet behoorlijk oppassen. Een negatieve recensie van Angela heeft immers al meer dan eens de ondergang van een tv-programma betekend.

En nu is Rob aan de beurt. Angela vertelt in het AD dat ze zich bij NPO 1’s nieuwe weekendshow Spaanders best heeft vermaakt, maar: “Dat kan ik van het debuut van Rob Kemps in The Wheel op SBS 6 niet zeggen. Eigenlijk was alles te veel in deze show: zijn geschreeuw, het decor, het gehalte C-sterren, de lengte (anderhalf uur!).”

Gehoorbeschadiging

Het was gewoon too much, aldus Angela. “Rare uitzondering was dan weer het tempo van vraag en antwoord. Dat was zo traag dat ik als kijker spontaan ging verlangen naar reclameblokken van minstens 10 minuten.”

Nee, liever kijkt Angela naar het cabareteske Spaanders. “Daar loop je geen gehoorbeschadiging op en ik was ook niet compleet duizelig toen ik de tv uitzette.”

Instagram

Rob reageerde gisteren met een geestige foto op Instagram op zijn kijkcijferoverwinning:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen