Pijnlijk radiomoment voor Lil’ Kleine: ‘Of ik nog ga trouwen?’

Lil’ Kleine blijft ondanks zijn gedrag een podium krijgen van diverse media om zijn nieuwe single met Tino Martin te promoten. Na Radio 538 duikt de omstreden rapper nu op bij 100% NL.

Barry Paf en Lil' Kleine © 100% NL

De media blijven lekken lachen met Lil’ Kleine, die verdacht wordt van mishandeling. Ook 100% NL-presentator Barry Paf heeft het buitengewoon gezellig met de rapper. Tijdens een typisch lachen-gieren-brullen-radiogesprekje vraagt Barry op een gegeven moment of Jorik Scholten, zoals Lil’ Kleine echt heet, nog steeds gaat trouwen met zijn verloofde Jaimie Vaes.

Relatie over en uit?

Na de vermeende mishandeling van Jaimie eerder dit jaar op Ibiza, is hun relatie bergafwaarts gegaan. De doorgaans goed geïnformeerde showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, beter bekend als Alberta Verlinde, meldde gisteren nog dat hun relatie definitief over zou zijn. Dat gerucht volgde op geruchten over de bordeelbezoeken van Lil’ Kleine’s.

Yvonne gisteren: “Nieuwe liefde voor Lil’ Kleine? Spionnen beweren dat Lil’ Kleine aangeeft in zijn omgeving dat de relatie met Jaimie over en uit is. Afgelopen vrijdag is hij ook gespot met een meisje met lang blond haar… Ze kwamen samen binnen bij restaurant Dynasty in Amsterdam en sloten zich aan bij zijn vrienden (groepje mannen).”

‘Ik ga nog steeds trouwen!’

Zelf beweert Jorik nu dat hij nog steeds gaat trouwen. 100% NL-presentator Barry Paf tegen hem: “Trouwen, is dat wat voor jou, Jorik?”

Jorik: “Jawel, ik ga ook nog steeds trouwen hoor, maak je niet druk. Hahaha.”

Barry: “Heb je een idee? Met wie, wat, waar?”

Jorik: “Ik ga nog steeds met mijn verloofde trouwen, Jaimie, met wie ik een kindje heb. Dat is uitgesteld vanwege corona, maar dat gaat gewoon nog door.”

Geinen met Tino

Collega Tino, die onder vuur ligt vanwege zijn samenwerking met Jorik, daarop: “Heb je een goede zanger al voor op het feest?”

Jorik: “Nou, ik wilde jou vragen. Als ik gratis voor jou ga zingen in de Ziggo, dan ga jij voor mij op mijn bruiloft zingen. Hahaha.”

Tino: “Oké, oké, nou ja, bij deze.”

Alberta reageert

Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer reageert als volgt op de uitspraken van Jorik: “Ze zijn gewoon samen, zien elkaar nooit, als ze elkaar zien is het vechten, ze gaan allebei vreemd en Lil’ Kleine gaat zelfs regelmatig naar het bordeel, maar gelukkig gaan ze wel trouwen 😂 joe joeee.”

Het bewuste fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Lil' Kleine en Tino Martin krijgen na Radio 538 ook een podium van 100% NL. Verwerpelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen