Schandaal in BN’er-land: ‘Lil’ Kleine stamgast in Larens bordeel’

Lil’ Kleine maakt de tongen weer eens behoorlijk los. Er wordt momenteel op diverse online kanalen gemeld dat de oud-Voice-coach stamgast zou zijn in het chique bordeel Boccaccio in Laren.

Lil' Kleine en André Hazes jr. © Instagram

Het is nog altijd een van de meest besproken liefdesdrama’s in de showbizz: de tijdelijke breuk tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes. De rapper bracht in de lente twee nachten door in de Spaanse cel, omdat hij haar naar verluidt behoorlijk zou hebben mishandeld. Nu woont Jaimie tijdelijk alleen op Ibiza, terwijl Lil’ weer in ons land zit.

Ondeugende escapades

Wat is nu precies de status? Jaimie deze week in de LINDA.meiden: “Op het moment zijn Jorik en ik on a break. Hij heeft een plekje in Amsterdam. Voor zover ik voor hem kan spreken werkt hij er hard aan betere versie van zichzelf te wonen. Ik woon met zoon Lio op Ibiza. Er moest natuurlijk iets wezenlijks veranderen tussen Jorik aan mij en dat gaat in vlagen.”

Maar weet Jaimie wel precies wat Jorik Scholten, zoals Lil’ Kleine echt heet, allemaal uitspookt in Nederland? Er wordt op online media namelijk flink gespeculeerd over zijn vermeende ondeugende escapades.

Boulevard-comment

Het begon allemaal met een comment op de Facebook-pagina van RTL Boulevard, vertelt Yvonne ‘Alberta Verlinde’ Coldeweijer in De Popcorn Show. “Ik zag net een comment onder een of ander ding. Iemand zei dat hij Lil’ Kleine had gevolgd in een h**renhuis in Laren van de week. Kan b*llsh*t zijn, geloof me, want het is gewoon iemand die dit zegt.”

“Maar ik heb die persoon even benaderd en ik wacht nog op antwoord. I’ll let you know, maar ik weet niet of hij zo hard aan zichzelf werkt. Ik hoop het voor hem en ik hoop het vooral, cliché, voor de kleine.”

Larens bordeel

Het beruchte showbizzkanaal Juice Channel, dat regelmatig als bron wordt gebruikt door onder meer RTL Boulevard, Shownieuws en Story, brengt het gerucht nu met iets meer stelligheid. “Afgelopen maandag is Lil’ Kleine gespot in bordeel (s**sclub) Boccaccio in Laren!”

“Volgens een ooggetuige die ook aanwezig was die avond dacht Lil’ Kleine dat hij gefilmd werd door een andere groep. Hierdoor is ruzie ontstaan en deze ruzie is uitgelopen in een vechtpartij. Ook vertelt deze ooggetuige dat Lil’ Kleine zeker twee keer per week te vinden is bij Boccaccio!”

Koning Kleine

Juice Channel laat een bron aan het woord die regelmatig naar Boccaccio gaat. “Doet alsof hij daar koning is, vreselijke attitude. Maar hij komt zeker twee keer per week nu. Afgelopen woensdag, vrijdag en maandag al. Vaak zelfde meisje.”

Het blijft volgens deze bron niet bij onschuldige bezoekjes. “Hij gaat echt met meiden naar achteren. Niet alleen een kopje thee drinken zeg maar.”

Yvonne Coldeweijer: “Keihard aan zichzelf aan het werken. 😂”

Juice-posts

Een van de bronnen van Juice Channel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Jaimie Vaes grenzeloos naïef is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen