Man SBS 6-ster Tooske Ragas spuugt op Caroline van der Plas

Bastiaan Ragas zit avond aan avond boos te twitteren nu zijn vrouw Tooske Ragas continu rondhangt in de Shownieuws-studio. Ditmaal richt hij zijn agressie op Caroline van der Plas.

Tooske en Bastiaan Ragas en Caroline van der Plas © RTL

Kennelijk verveelt Bastiaan Ragas zich stierlijk als zijn vrouw ’s avonds uitzending heeft, want de acteur raakt dan niet uitgetwitterd over al zijn politieke meningen. Het komt er een beetje op neer dat hij links omarmt en alles wat ook maar neigt naar rechts volledig onderkotst. Zo walgt hij van de populaire politieke nieuwkomer Caroline van der Plas.

Bastiaan walgt van Caroline

Caroline is in korte tijd erg populair geworden en hoge bomen vangen veel wind. Nu klinkt her en der dat haar opkomst ‘gevaarlijk’ zou zijn, bijvoorbeeld uit de mond van Maarten van Rossem. Maar ook Bastiaan is totaal niet gecharmeerd van de voorvrouw van de Boer Burger Beweging.

Bastiaan retweet op Twitter: “Eerst maakte Op1 Thierry Baudet groot, flirtte met wereldkampioen partij wisselen Joost Eerdmans en nu is de mastodont van de (foute) boerenlobby Caroline van der Plas de lieveling van de kletsprogramma’s. Als het maar (extreem)rechts is zit je in Hilversum goed.”

Extremist

In de vele reacties op de bewuste tweet wordt Caroline neergezet als een gevaarlijke vrouw. “De bozeboerenbulldozer is niet meer van het scherm weg te slaan. Iedere extremist wordt tegenwoordig op het schild gehesen door de zeurtafels” zegt Benno bijvoorbeeld.

En Ronald: “Dit kan gewoon niet kloppen. Hier is iets aan de hand. De warme omarming van Lientje gaat iedere voorstelling te buiten. Wie van de NPO brengt naar buiten wie dit pusht, wie hier belang bij heeft?

‘Rutte moet weg!’

Terug naar Bastiaan: wat wil hij politiek gezien nog meer? Nou, in elk geval wil hij premier Mark Rutte weg hebben. “Rutte moet weg. Dit kan niet!!!”, zegt hij bijvoorbeeld.

Ook walgt hij van het CDA: “De tijd dat het CDA de partij van ‘Waarden en Normen’ was ligt lang, héél lang achter ons. De lijst aan wapenfeiten om dat te ondersteunen is lang, héél lang. Ok eentje dan… Gedoogsteun.”

Tweet

De tweet die Bastiaan heeft geretweet:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Caroline van der Plas wordt gedemoniseerd door sommige BN'ers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen