Winston Gerschtanowitz is gek op Martien Meiland: ‘Het is briljant’

Winston Gerschtanowitz is behoorlijk dol op zijn SBS 6-collega Martien Meiland. Sterker nog: zijn realityhit Chateau Meiland is het favoriete programma van de Marble Mania-ster.

Winston Gerschtanowitz © William Rutten

Chateau Meiland is een van de grootste hits van SBS 6, al lijkt de populariteit de laatste tijd wel wat af te nemen. Winston Gerschtaowitz blijft echter trouw kijken. Als de TROS Kompas hem vraagt wat zijn favoriete programma is, noemt hij direct de realityshow van zijn collega Martien Meiland.

Gek op Martien

Winston hoeft er niet lang over na te denken. “Chateau Meiland, dat vind ik enig. Zodra Martien echt is wie hij is, zoals in Chateau Meiland, dan vind ik hem briljant. Altijd als ik dat realityprogramma opzet, moet ik lachen. Een van mijn zoontjes is er ook helemaal gek van.”

Wat keek hij zélf toen hij nog klein was? “Als jongetje keek ik veel naar actieseries als Airwolf en The A-team. De zevensprong vond ik een heel spannende serie, zelfs het introfilmpje was al eng! Samen met mijn ouders keek ik altijd naar de Tv show, De stoel en Fawlty Towers. Dat waren wel volwassen programma’s, maar ik vond ze als kind al interessant.”

Lupin

Terug naar de tegenwoordige tijd. Men kijkt anno 2021 steeds vaker on demand naar bijvoorbeeld Netflix. Wat vindt Winston zelf een leuke serie om te streamen? “Ik kijk regelmatig naar Netflix. Daar heb ik laatst het tweede seizoen van Lupin gezien.”

Deze serie gaat over een moderne gentleman-oplichter en vermommingspecialist, gespeeld door Omar Sy. “Ik houd van Franse series, en Lupin heeft een goed verhaal. En beetje Robin Hood-achtig, dat vind ik wel mooi.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen