Luuk Ikink na RoddelPraat-boycot: ‘Wat stelt Televizier-prijs nog voor?’

Luuk Ikink vindt dat de Televizier-prijs voor beste online programma niet veel meer voorstelt nu favoriet RoddelPraat uit de verkiezing is gezet. “Dat is pijnlijk voor de organisatie.”

Luuk Ikink © RTL

Televizier is door de rechtbank in Lelystad op de vingers getikt vanwege het uit de wedstrijd zetten van RoddelPraat, maar toch is de tv-gids niet verplicht om het programma weer mee te laten dingen. “De rechter zegt: ‘Dit mag niet’, maar toch verandert er niets, want ze mogen niet meer meedoen”, zegt RTL Boulevard-host Luuk Ikink.

Media-aandacht

Merkwaardig, vindt ook tv-kenner Rob Goossens. Al denkt hij dat RoddelPraat juist door die Televizier-boycot nu definitief op de kaart staat. “We hebben het er nu over omdat die zaak nou eenmaal speelt. Als ze netjes hadden mogen meedoen, dan hadden we vandaag helemaal niet over RoddelPraat gesproken.”

Hij vervolgt: “Misschien hadden we op de dag dat ze de prijs misschien hadden gewonnen: ‘O ja, zij hebben trouwens ook nog gewonnen.’ De aandacht voor het programma is nu veel groter geweest dan als ze waren toegelaten.”

Crux

Luuk daarop: “Dat is de crux, want de kans dat zij die prijs hadden gewonnen is neem ik aan vrij groot, want zij zijn gewoon in die lijst gestemd.”

Hij vindt dat de Televizier-prijs aan waarde heeft verloren. “Wat stelt die prijs nog voor als je weet dat er een ander programma was dat eigenlijk had moeten winnen, omdat er heel veel fans zijn. En nu wint een ander, maar ja, pff…”

Rob: “Dat is natuurlijk heel pijnlijk voor de organisatoren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Luuk Ikink gelijk? Stelt de publieksprijs van Televizier nu niets meer voor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen