Johnny de Mol blij dat hij enig kind is: ‘Vanwege miljardenerfenis’

Johnny de Mol is ontzettend blij dat hij altijd enig kind is gebleven. Op die manier komt de miljardenerfenis van zijn vader John de Mol straks alleen bij hem terecht, grapte hij gisteren op SBS 6.

Johnny de Mol © SBS 6

Door de decennia heen is John de Mol (66) een van de rijkste Nederlanders geworden. Al die miljarden euro’s die hij bezit komen na zijn overlijden terecht bij Johnny de Mol (42). Alles is voor Johnny, omdat hij altijd enig kind is gebleven. En daar is de presentator maar al te blij mee, grapte hij gisteren in de eerste aflevering van zijn talkshow HLF8.

Hectische week

Johnny kwam in zijn nieuwe programma even kort terug op het nieuws dat John in het geheim is getrouwd met zijn Els. “Het was natuurlijk een beetje hectisch vorige week met deze show die eraan zat te komen en dan gaat er iemand in mijn familie trouwen en die besluit dat een week voor deze show te doen.”

Daar was de presentator niet blij mee. “Dan denk ik: heeft die man dan nooit televisie gemaakt? Hahaha. Maar het was wel heel bijzonder in Parijs.”

Pijngevalletje

Eigenlijk zag Johnny het huwelijk helemaal niet aankomen. “Mijn vader heeft ooit twee beloftes gedaan aan zichzelf. Hij ging uit elkaar met mijn moeder toen ik heel jong was en toen hertrouwde mijn moeder met een voetballer, Søren Lerby, en toen gingen we naar het buitenland.”

Het betekende dat John zijn zoon bijna niet meer zag. “Dat heeft hem natuurlijk heel veel verdriet gedaan en toen is hij zo heel hard gaan werken. Hij heeft toen een belofte gedaan: ik ga nooit meer trouwen en ik wil ook nooit meer kinderen. Wegens dat dat natuurlijk een pijngevalletje was.”

Enig kind

Eén van die beloftes heeft John nu gebroken. “Ik ben wel heel blij dat hij nu met Els nu die eerste belofte gebroken heeft, maar ik ben als enig kind ook wel blij dat hij die tweede belofte niet heeft gebroken. Als erfgenaam, hahaha.”

Dan serieus: “Maar het huwelijk was echt heel mooi en dat gevoel probeer je dan weer mee te nemen in zo’n week als dit. De verbinding en de warmte.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Verliest weldoener Johnny de Mol zijn geloofwaardigheid als hij die miljardenerfenis zelf houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen