John de Mol in diepste geheim getrouwd in Parijs: ‘Heel intiem’

John de Mol is in het diepste geheim getrouwd in Parijs. Na een relatie van zo’n dertig jaar is zijn vriendin Els Verberk nu zijn echtgenote. “Er was een klein groepje intimi bij aanwezig.”

John de Mol © NPO

Het nieuws over het huwelijk van John de Mol komt volledig uit de lucht vallen. “We hadden het helemaal gemist. Het begon in de loop van de ochtend wel een beetje te borrelen. Toen kregen we signalen dat er wat aan de hand was in Parijs, maar het duurde nog tot de avond tot het nieuws door de grote baas zelf bevestigd werd”, aldus Privé-baas Evert Santegoeds gisterenavond in Shownieuws.

Stad van de liefde

En dat na dertig jaar. “Els Verberk en hij zijn al dertig jaar samen. Zij is eigenlijk balletdanseres. Later ging zij het showballet doen voor de shows van John de Mol, met Linda de Mol en Marc-Klein Essink. Toen is er een vonk overgesprongen die nu geresulteerd heeft in een geheim jawoord in Parijs, de stad van de liefde.”

Het is heel goed geheim gebleven. “Wat niet zo verwonderlijk is als je weet wie er allemaal waren: het was een heel klein gezelschap. Johnny was er als zoon, Linda als zus en nog een klein groepje intimi en wat artiesten die voor wat vrolijkheid en muziek gezorgd hebben.”

Anita en Jeroen

Wie waren de optredende artiesten? “Anita Meyer onder andere en Jeroen van der Boom. Dat zijn bovendien goede vrienden, dus dan hou je het wel geheim. De locatie is dat ook nog steeds eigenlijk. Meer gaan we er denk ik ook niet van zien en horen, want, zegt John: ‘Ik ben geen bekende Nederlander.'”

John geen BN’er?! “Daar kun je van over mening verschillen, maar op een feestelijke dag als vandaag verschillen wij niet van mening met de grote baas. Ik vrees dus dat we het hierbij moeten laten.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen